Nieuwe expert bij Bonhams Amsterdam


Arie van Harwegen den Breems versterkt Bonhams Amsterdam

AMSTERDAM, 20080313 -- Veilinghuis Bonhams deelt mee dat de heer Arie van Harwegen den Breems, expert op het gebied van de schilderkunst, sinds januari 2008 voor Bonhams Nederland werkt. Het team, werkzaam vanuit het kantoor in Amsterdam, bestaat uit Saskia Magnin, directrice van Bonhams Nederland, Victor Bouman, expert, voordien hoofd van de afdeling Chinese & Japanese ceramics & works of art bij Sotheby's Amsterdam, en nu Arie van Harwegen den Breems.

Arie is Amerikaan en verblijft sinds 1994 in Nederland. Hij heeft bij het veilinghuis Glerum in Den Haag en Amsterdam gewerkt bij de afdelingen Old Master Paintings en Maritime Art & Antiques. Na zijn Glerum periode heeft hij 6 jaar als directeur aankopen gewerkt bij een van de grootste en belangrijkste kunsthandelaren in Nederland, op het gebied van de 19de- en 20ste-eeuwse schilderkunst.

Saskia Magnin, directrice van Bonhams in Nederland, is heel verheugd over de komst van Arie : `Zijn immense ervaring is een waardevolle aanwinst voor het team van Bonhams Amsterdam."


Nota :
Arie van Harwegen den Breems, Saskia Magnin en Victor Bouman, zullen ter beschikking van de pers zijn tijdens de speciale preview en cocktail georganiseerd op donderdag 3 april a.s. vanaf 17.00 tot 20.00 uur, ter gelegenheid van de preview van de toekomstige '19-de eeuwse Europese Schilderijen', `Europese Keramiek' and `Glas' veilingen in Londen. Info bij Bonhams Amsterdam of MVG Partners.
Locatie: Bonhams Amsterdam - De Lairessestraat 123 te Amsterdam.





Ingezonden persbericht