Politie Zeeland


---


W-490-2008 Gewonde bij vechtpartij, Vlissingen
Bij een vechtpartij voor een winkel aan de Scheldestraat in Vlissingen is woensdagavond, rond 21.00 uur, een 42-jarige man uit Vlissingen gewond geraakt in zijn gezicht.
De 42-jarige man kreeg, voor de winkel, ruzie met een 29-jarige Vlissinger. Bij de schermutseling die hierop volgde haalde de 29-jarige man uit met een mes. Hij is aangehouden en in verzekering gesteld. De 42-jarige man is overgebracht naar het ziekenhuis waar hij behandeld is aan een verwonding in zijn gezicht. Hij is in het ziekenhuis aangehouden wegens mishandeling. Ook hij is in verzekering gesteld.
De oorzaak van de ruzie is vermoedelijk een zakelijk geschil.
De politie is op zoek naar getuigen van dit voorval. Zij kunnen zich melden op het politiebureau of op telefoonnummer 0900-8844.

Z-491-2008 Te hard, rijbewijs ingevorderd
Woensdagavond rond 20.30 uur is het rijbewijs van een 22-jarige automobilist uit Tournai (B) ingevorderd.
De man reed met een gecorrigeerde snelheid van 100 km/h over de Guido Gezellestraat in Terneuzen. De toegestane maximum snelheid is hier 50 km/h.
Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

O-492-2008 Diefstal uit bedrijfspand, Goes
Tussen woensdagavond 18.00 uur en donderdagochtend 07.00 uur zijn, vanuit een in aanbouw zijnd bedrijfspand aan de Columbusweg in Goes, enkele honderden meters koperdraad weggenomen.
De schade bedraagt enkele honderden euro's.

W-493-2008 Eenzijdig ongeval, Arnemuiden
In de nacht van woensdag op donderdag rond 03.35 uur vond er op de Rijksweg A58 bij Arnemuiden een eenzijdig ongeval plaats.
Een 19-jarige automobilist uit Middelburg reed over de A58 komende uit de richting van Bergen op Zoom en gaande in de richting van Middelburg.
Door onbekende oorzaak raakte hij met zijn auto in de linkerberm, corrigeerde en kwam in de rechterberm terecht.
Aan het einde van de berm kwam hij tot stilstand in een sloot.
De man hield aan het ongeval pijn in zijn schouder en een snee bij zijn oor over.
Zijn auto raakte total-loss.