Eerste paal toplocatie kantoor 'ShowOffice A2' Breukelen


BREUKELEN, 20080310 -- Burgemeester G. Mik van Breukelen heeft donderdag 13 maart 2008 de eerste paal geslagen van wederom een opvallend project van Rijn & Vecht Ontwikkeling. Deze projectontwikkelaar uit Breukelen realiseert op het bedrijventerrein Breukelerwaard nabij de rijksweg A2 "ShowOffice A2". Dit toonaangevende gebouw bestaat uit 12 individuele ruimten van 148 tot 420 m² geschikt voor o.a. kantoor, showroom, presentatie en trainingen.

[Burgemeester Mik laat zich instrueren voor heien eerste paal ShowOffice A2] [Burgemeester Mik toast met ontwikkelaar Rövekamp bij eerste paal ShowOffice A2]

Kantoorgebouwen van deze omvang zijn overwegend in handen van institutionele beleggers. De huren zijn vaak torenhoog en worden jaarlijks geïndexeerd. Het beschikbaar vloeroppervlak van ShowOffice A2 is gesplitst in appartementsrechten en biedt daardoor een unieke gelegenheid om een exclusieve kantoorruimte en/of showroom in eigendom te verwerven.

Het bedrijventerrein is representatief en hoogwaardig. Bedrijven met een uitstekende reputatie zoals Lexus, Jaguar, Branding, Xerox en Kipling hebben hier vestigingen. ShowOffice A2 is een office/showroom, dat met haar voorname uitstraling daar perfect op aansluit. Een prominent sluitstuk van bedrijvenpark Breukelerwaard.

[Eerste paal van ShowOffice A2 gaat met vuurwerk de grond in] [artist impression ShowOffice A2]


ShowOffice A2, ontworpen door Architectuurstudio Arc2, past goed in dit rijtje qua prestige maar is qua prijsstelling opvallend bescheiden. Een toplocatie voor mkb-bedrijven die een representatieve uitstraling nodig hebben.

Kantoorgebouwen van deze omvang kenmerken zich meestal door een eenvoudig ontwerp in combinatie met goedkope bouwmaterialen. Dat houdt de stichtingsprijs laag maar werkt op termijn averechts. Dergelijke panden stijgen niet in waarde en het onderhoud is duur. Daarom koos Rijn en Vecht Ontwikkeling, specialist in kwalitatief hoogwaardige utiliteitsbouw, voor een architectonisch hoogstaand ontwerp. Aan de voorzijde van het gebouw bevindt zich een entree, uitgevoerd in glas waarachter een indrukwekkend atrium met centrale receptie schuil gaat. Ook bevinden zich hier de lift en trappen naar de verdiepingen en souterrain. De ruimten worden standaard voorzien van individuele airconditioning, centrale verwarming, eigen meterkast, dubbele toiletgroep en een pantry. Door de hoogwaardige oplevering en eigen nutsvoorzieningen worden de servicekosten beperkt tot een minimaal niveau en kan de indeling en inrichting exact worden afgestemd naar wens van de gebruiker. De toekomstige eigenaren van het pand profiteren hierdoor maximaal van de waardestijging van hun onroerend goed.

De centrale ligging van Breukelen in combinatie met de enorme schaarste aan betaalbaar bedrijfsonroerend goed in dit deel van Nederland heeft ertoe geleid dat 9 van de 12 ruimten zijn verkocht. Op dit ogenblik zijn er slechts nog enkele beschikbaar.


Onderschriften:
Burgemeester Mik van Breukelen laat zich instrueren voor het slaan van de eerste paal voor Showoffice A2
Burgemeester Mik van Breukelen en ontwikkelaar Rövekamp van Rijn & Vecht toasten op de eerste paal van Showoffice A2
De eerst paal van Sowoffice A2 in Breukelen gaat met vuurwerk de grond in
Artist impression van het prestieuze Showoffice A2 op de Breukelerwaard
(Klik op een foto voor een hoge resolutie weergave in een nieuw venster)

Foto's van Eut van Berkum tel 030-2945449.