First American CoreLogic Kondigt LoanPerformance Symposium in Londen aan

01/03/2008 18:01

PR Newswire

LONDEN, March 1 /PRNewswire/ --

- Vergaderingen van 13 maart concentreren zich op risico's hypotheektrends in de Verenigde Staten, risicoanalyses onderpanden en geregistreerde taxatiemodellen voor Groot-Brittannië -

First American CoreLogic, een onderdeel van The First American Corporation (NYSE: FAF) bedrijvengroep en een van de belangrijkste verstrekkers van gegevens over woonhypotheken en analisten voor het hypotheekbedrijf en Wall Street, kondigde vandaag aan dat haar LoanPerformance Symposium in Londen, over risico's van opkomende hypotheekleningen, onderpanden en trends, op 13 maart in het Westbury Mayfair Hotel zal worden gehouden.

Onderwerpen voor het LoanPerformance Symposium 2008 zijn onder andere: De hypotheekmarkt in de Verenigde Staten: Wat nu? Emittents, dienstverlenende bedrijven en investeerders zijn nog steeds bezorgd over het risicoprofiel van hun portfolio's. De hoofd-econoom van First American CoreLogic, Dr. Mark Fleming, zal inzicht en perspectief op huidige trends verschaffen, gebaseerd op de nieuwste lenings- en eigendomsgegevens en onderzoek aangaande vergrijpen, verzuimen en verliesrisico's. Ook zal hij specifieke gebieden met verhoogde risico's bespreken.

Zonder risico herfinancieren: De impact op oprichters, emittents en investeerders. Investeerders en emittents hebben te maken met een groeiende blootstelling aan kredietrisico's en ophanden zijnde wetsvoorstellen: welke strategieën kunnen ze aanwenden om het risico te verkleinen? David Hurt, senior vice president voor strategische accountontwikkeling bij First American CoreLogic, zal zijn 30-jarige ervaring als handelaar, portfoliomanager en bedrijfsadvocaat gebruiken om nieuwe analytische oplossingen voor risicovermindering te bieden en in perspectieven, aanbevelingen en een open forum voor commentaar van de bezoekers te voorzien.

Het hanteren van risico's van hypotheken en onroerend goed door het analyseren van leningen en bezittingen: Begrip van de werkelijke risico's die de tegenwoordige hypotheekportfolio's en investeringen met zich meebrengen, wordt bereikt door transparantie op een granulair niveau van iedere lening en het bijbehorende onderpand. Damien Weldon, vice-president van onderpand- en vooruitbetalingsanalyseringen van First American CoreLogic, zal de optredende, baanbrekende analyses laten zien waarmee nieuwe gegevens van niet-traditionele, vastgelegde risico's kunnen worden omgevormd tot passende oplossingen. De bezoekers komen meer te weten over deze nieuwe gegevens en hoe de synergie van onroerend goed en gegevens op het niveau van leningen onmiddellijk vervolgbare arbitrage voor oprichters, emittents en investeerders kan creëren.

Risicoanalyses voor onderpand in Groot-Brittannië: Het omgaan met de blootstelling aan de woonmarkt: Deze sessie is gericht op hoe directe gegevens over onroerend goed de markt in de hele risicoketen ondersteunt. Men krijgt inzicht in de praktische middelen die de pionier van Automated Valuation Models (AVM's) in Groot-Brittannië aan eerste en tweede leners, effectenmakelaars en deskundigen biedt. Mark Witherspoon, algemeen directeur van UKValuation, Ltd., zal zowel de huidige als de nog in ontwikkeling zijnde analyses onder de aandacht brengen, om de werkelijke blootstelling aan de risico's op de woonmarkt in Groot-Brittannië beter te kunnen vaststellen.

Het symposium zal worden gehouden in het Westbury Mayfair Hotel, Bond Street, Mayfair, Londen, van 8.30 tot 24.00 uur en zal worden voorafgegaan door een registratie en een gratis ontbijtbuffet, dat op 8.00 uur geopend is. Een complete agenda en details over de locatie zijn beschikbaar op http://www.loanperformance.com/events/symposiums/default.aspx. Bezoekers kunnen zich online aanmelden door de link voor het symposium in Londen te selecteren. Let op: Verkopers of consultants kunnen zich zonder voorafgaande toestemming van First American CoreLogic niet registreren. Vragen aangaande de symposia van First American CoreLogic LoanPerformance in 2008 kunnen naar symposiums@loanperformance.com worden gemaild, of per telefoon aan David Shaw, vice-president en regionaal manager worden gesteld: tel. +44-20-8810-7079.

Over First American CoreLogic
First American CoreLogic, een onderdeel van The First American Corporation (NYSE: FAF) bedrijvengroep, is gevormd door de fusie van First American Real Estate Solutions, de grootste Amerikaanse leverancier van geavanceerde informatie over onroerend goed en eigendom, analyses en diensten, en CoreLogic, de voornaamste leverancier van risicomanagement aangaande woninghypotheken en technologie en diensten voor bescherming tegen fraude. De database van de twee bedrijven samen beslaat meer dan 3000 counties, die samen 99,1 procent van de bevolking van de Verenigde Staten vertegenwoordigen. De producten van First American CoreLogic worden gebruikt door meer dan 600.000 mensen in het hele land, om klanten aan te trekken en te behouden, fraude aan het licht te brengen en te voorkomen, de omlooptijd van hypotheektransacties en het rendement te verbeteren, de waarde van woningen en commercieel onroerend goed te meten, trends in onroerend goed en karaktereigenschappen van buurten te herkennen, de marktwerking te volgen en het marktaandeel te vergroten. Meer informatie over First American CoreLogic kunt u vinden op http://www.facorelogic.com.

Over The First American Corporation
The First American Corporation (NYSE: FAF) is een FORTUNE 500(R) bedrijf met een geschiedenis tot 1889. De omzet van dit bedrijf was in 2006 USD 8,5 miljard, en het bedrijf is dus de grootste leverancier van bedrijfsinformatie van Amerika. First American combineert geavanceerde analyses met haar enorme gegevensbestanden om bedrijven en consumenten te voorzien van waardevolle informatie om de belangrijke economische gebeurtenissen in het leven van mensen, zoals het krijgen van een baan, het huren van een appartement, het kopen van een auto of huis, een hypotheek aanvragen en het beginnen of kopen van een bedrijf, te ondersteunen. De bedrijvengroep First American, waarvan veel bedrijven een groot marktaandeel in hun respectievelijke bedrijfstak bezitten, werken binnen vijf belangrijke zakensegmenten, waaronder verzekering van eigendomsrecht en services, verzekering van specialismen, informatie over hypotheken, informatie over eigendommen en First Advantage. Meer informatie over het bedrijf en een archief van haar persberichten kunt u vinden op http://www.firstam.com.
Contactpersoon voor de media:          Contactpersoon voor investeerders:
Carrie Gaska                           Mark Seaton
Corporate Communications               Investor Relations
The First American Corporation         The First American Corporation
    +1-714-250-3298                        +1-714-250-4264
cgaska@firstam.com                     mseaton@firstam.com
Website: http://www.firstam.com
media: Carrie Gaska, Corporate Communications, +1-714-250-3298, cgaska@firstam.com, of investeerders, Mark Seaton, Investor Relations, +1-714-250-4264, mseaton@firstam.com, allebei van The First American Corporation