Ingezonden persbericht


Workshop "Binnen 41 dagen hoef je niet meer zonder seks"

Cursus "41 dagen niet meer zonder seks"
door de internationaal bekende pickup artist "Bad Boy"
---

Ingezonden persbericht

Cursus verleiden door de bekende pickup artist "Bad Boy"

Dating workshop voor mannen in Amsterdam op woensdag 13 maart

AMSTERDAM, 20080311 -- Deze week (13-17 maart 2008) komt de internationaal bekende pickup artist "Bad Boy" van BadboyLifestyle.com naar Nederland. Hij geeft een cursus "Binnen 41 dagen hoef je niet meer zonder seks" in antwoord op de televisieprogramma van de EO. De eerste avond van zijn workshop op 13 maart in Amsterdam is open voor nieuwe leden.

In tegenstelling tot wat in de televisieprogramma 40 dagen zonder seks wordt vertoond is het helemaal niet moeilijk om lange periodes zonder seks te zijn. Dit is een ongelukkig feit voor vele mannen en vrouwen in Nederland: zij leven vaak helemaal droog. Het is voor hun een veel groter uitdaging om juist wel seks te krijgen binnen 40 dagen.

Daarom heeft Badboy deze workshop samengesteld. Tijdens deze cursus wordt mensen met een zeer inactief seksleven uitgedaagd om binnen 41 dagen seks te krijgen met de vrouwen of mannen van hun dromen.

Volgens Badboy is de stelling van de EO in hun programma niet realistisch voor de meerderheid. Mannen en vrouwen zijn vaak op zoek naar de juist sekspartners omdat ze eerder moeite hebben met te weinig seks dan te veel. Badboy vindt dat iedereen recht heeft om een rijk een bevredigend seksleven en heeft een cursus ontwikkeld waarin men snel -- en zeker binnen 41 dagen -- lekker seksrelatie's kan krijgen. Het gaat erom dat mensen juist veel meer keuze willen hebben in hun leven en niet minder.

Onze organisatie, de nonprofit NLLounge (www.DutchSeduction.com) organiseert een serie workshops en seminars over verleiden en dating voor mannen in Nederland en Belgie. De NLLounge streeft er naar om eerlijke en objectieve beoordelingen te geven over beschikbare workshops, lezingen en producten {op het gebied van persoonlijk succes}.

Regelmatig organiseren wij GRATIS bijeenkomsten en 'in-field workshops' met internationaal bekende 'pickup artists' om onze leden gelegenheid te geven om eerst een voorproefje te krijgen voordat ze dure workshops gaan kopen.

DutchSeduction.com is er voor de Nederlands sprekende gemeenschap en richt zich specifiek op het bespreken van onderwerpen als verleiden, flirten, dating, liefde, sex en relaties. Daarnaast richt de NLLounge zich op entrepreneurschap en persoonlijk succes in brede zin. Onafhankelijk en non-profit sinds 1999.