DHV en CycloMedia sluiten strategische alliantie

Amsterdam Keizersgracht
Foto: CycloMedia, downloaden:


Verschijningsdatum
13-03-2008

Meer informatie
DHV
Mirjam C.H. Soeterbroek
Manager Corporate Communications
(033) 468 20 58

CycloMedia Technology BV
Caroline Monking-van Hasselt
Communicatiemanager
(0418) 55 61 00
DHV en CycloMedia zijn een strategische alliantie aangegaan. De bedrijven zullen als partners optreden en gezamenlijk producten en diensten aanbieden. Die producten zijn een combinatie van de 360º panoramafoto's en luchtfoto's van CycloMedia en de technische beheer-, onderhouds- en ontwerp-expertise van DHV.


Beide bedrijven willen samen een belangrijke stap zetten in het aantrekkelijk presenteren van projecten op het gebied van Asset Management.

Vic Prins, algemeen directeur van DHV, ziet de alliantie als grote meerwaarde voor de business van DHV: "Doordat we de betrouwbare en gestructureerde beeldinformatie van CycloMedia kunnen combineren met onze dienstverlening op het gebied van asset management kunnen we onze huidige en potentiële klanten nog beter van dienst zijn. De samenwerking met CycloMedia past uitstekend in ons visie om onze klanten te ondersteunen met een combinatie van top expertise en state of the art innovatieve technologie."

Ook Paul Bosman, algemeen directeur van CycloMedia, is blij met deze stap: "Het is goed om te zien dat onze 360° panoramafoto's (cyclorama's) en luchtfoto's uitstekend aansluiten op de producten en diensten van DHV."

Download onderstaand de panoramafoto van de Keizersgracht in Amsterdam (367 Kb): Zie het origineel