Politie Zeeland


---


W-494-2008 Nekklachten na kop/staartbotsing, Vlissingen
Een 46-jarige Vlissingse automobiliste liep donderdagmiddag een pijnlijke nek op bij een kop/staartbotsing.
De vrouw stond stil voor het rode verkeerslicht op de Nieuwe Vlissingseweg toen haar auto van achteren werd aangereden door een 81-jarige automobiliste uit H.I. Ambacht. De 81-jarige vrouw kwam met de schrik vrij. Beide auto's raakten bij het ongeval beschadigd.

O-495-2008 Auto's total loss na aanrijding, Oosterland
Op de N59 raakten donderdagmorgen rond 08.00 uur twee personenauto's total loss na een aanrijding.
Een 19-jarige automobilist uit de gemeente Schouwen-Duiveland was vanaf een benzinestration linksaf de N59 opgereden. Hierbij had hij een van linkskomende personenauto, bestuurd door een 32-jarige vrouw uit dezelfde gemeente, over het hoofd gezien waarna een aanrijding het gevolg was. Beide bestuurders kwamen met de schrik vrij.

W-496-2008 Vrachtwagen vast in berm, Ritthem
Donderdag rond 17.45 uur is op de Sloeweg-Noord door nog onbekende oorzaak een vrachtwagen vast komen te zitten in de berm.
De rijbaan richting Middelburg werd geheel afgezet en het verkeer werd omgeleid. Nadat de vrachtwagencombinatie door een takelbedrijf uit de berm was getrokken, werd het wegdek schoongespoten door de brandweer. Rond 19.45 uur was de weg weer vrij voor het verkeer. (meer informatie is op dit moment niet bekend)





Politie Zeeland