Ministerraad


Benoeming directeur-generaal arbeidsverhoudingen en internationale betrekkingen bij het ministerie van SZW

Persbericht | 14-03-2008

De ministerraad heeft besloten de heer drs. M.R.P.M. (Maarten) Camps voor te dragen als directeur-generaal arbeidsverhoudingen en internationale betrekkingen (AVIB) bij het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW). De voordracht wordt gedaan door minister Ter Horst van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, in overeenstemming met minister Donner van SZW. De benoeming gaat in op 15 april 2008.

De heer Camps (43) is sinds 2005 directeur arbeidsverhoudingen en plaatsvervangend directeur-generaal AVIB. Van 2002 tot 2005 was hij directeur van de directie algemene sociaal-economische aangelegenheden en daarvoor onder andere plaatsvervangend directeur bij de directie algemene financiële en economische politiek van het ministerie van Financiën.

De heer Camps studeerde economie aan de Katholieke Universiteit Brabant te Tilburg en aan de Universiteit van Exeter. Hij volgt de heer Langejan op die per 15 april is benoemd als directeur-generaal fiscale zaken van het ministerie van Financiën.

De benoeming van de heer Camps is tot stand gekomen via de procedure voor de topmanagementgroep van de Algemene Bestuursdienst.