AFM


Last onder dwangsom de heer Y. Bayar h.o.d.n. Competative Finance tevens h.o.d.n. Credit Service Nederland

14-3-2008

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) maakt bekend dat zij op 21 februari 2008 een last onder dwangsom heeft opgelegd aan: de heer Y. Bayar h.o.d.n. Competative Finance tevens h.o.d.n. Credit Service Nederland en is gevestigd op het adres Sluitersveldssingel 29, 7603 BJ te Almelo.

De last onder dwangsom is opgelegd omdat de heer Bayar niet voldoet aan de informatieverzoeken van de AFM. De AFM heeft de heer Bayar om informatie verzocht, omdat het vermoeden bestaat dat hij via zijn eenmanszaak financiële diensten heeft verleend, of nog steeds verleent zonder dat hij hier een vergunning voor heeft van de AFM. De heer Bayar heeft de verzochte informatie niet binnen de termijn geleverd en is daarom verplicht de dwangsom te betalen. Ook zal de verzochte informatie nog steeds aan de AFM moeten worden geleverd.

De volledige beschikking is te vinden op deze pagina. Bij vragen of klachten kunt u ook contact opnemen met het Meldpunt Financiële Markten van de AFM: 0900-5400 540 (0,05 euro per gesprek)