Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
Zoover.nl stapelt record op record

Miljoenen vakantiegangers helpen elkaar en zichzelf met kritische beoordelingen op websites Zoover

Nijmegen, 14 maart 2008 - Zoover, de website met onafhankelijke vakantiebeoordelingen door en voor kritische consumenten, groeit onstuimig. Het record van vorig jaar, toen Zoover 20 miljoen keer werd geraadpleegd voordat vakanties werden geboekt, zal dit jaar ruim worden overtroffen. De teller staat half maart al bijna op 6 miljoen bezoeken. Bovendien zal binnenkort de mijlpaal van een half miljoen beoordelingen worden bereikt. Ze zijn gemaakt door gasten, over bijna 115.000 accommodaties wereldwijd.

Zoover verovert de wereld
De Zoover-formule slaat ook in het buitenland aan. Zoover België (www.zoover.be) wordt vanuit het hoofdkantoor in Nijmegen aangestuurd. In Utrecht is een filiaal opgezet voor de aansturing van Zoover Frankrijk (www.zoover.fr), Zoover Groot-Brittannië (www.zoover.co.uk), Zoover Denemarken (www.zoover.dk) en Zoover Spanje (www.zoover.es). Zoover Duitsland (www.zoover.de) heeft een eigen kantoor in Keulen gekregen. In de loop van dit jaar zullen nog meer landen hun eigen Zoover-sites krijgen.

Thuiswinkel Award
Zoover is door www.thuiswinkelawards.nl genomineerd voor de Innovatie Award, die op 27 maart zal worden uitgereikt. Zoover dankt de nominatie aan de vooruitstrevende manier waarop nieuwe technieken praktisch beschikbaar worden gemaakt voor reisconsumenten. Zo lanceerde Zoover vorig jaar een toepassing voor interactieve televisie, waarbij de beoordelingen op de website ook op een tv-scherm kunnen worden opgeroepen. Ook introduceerde Zoover een handige zoekfunctie, waarbij klanten op basis van heel persoonlijke wensen de ideale vakantieaccommodatie kunnen vinden. Verder loopt Zoover voorop met de mogelijkheid om videobeelden in alle mogelijke formaten te uploaden en zo toegankelijk te maken voor andere vakantiegangers.

Over Zoover.nl
www.Zoover.nl is een onafhankelijke en gratis vakantiewebsite waarop vakantiebestemmingen en accommodaties zoals hotels, appartementen, vakantieparken en campings worden beoordeeld. Door reizigers, voor reizigers. Daarnaast is direct te zien waar een accommodatie kan worden geboekt en kunnen er vakantiefoto's en -video's worden toegevoegd. Verder wordt er wekelijks een digitale nieuwsbrief verstuurd waarin de aanbiedingen van de beste accommodaties zijn opgenomen.



Ingezonden persbericht