Gemeente Schouwen-Duiveland



Gemeente Schouwen-Duiveland met nieuwe stand op woningexpo in Goes

Publicatiedatum: 11 maart 2008

De gemeente Schouwen-Duiveland presenteert zich met een geheel nieuwe stand (no. N128) tijdens de Woningexpo Zeeland in Goes. Deze woonbeurs wordt van vrijdag 14 tot en met zondag 16 maart gehouden in de Zeelandhallen.
Onder het motto Schouwen-Duiveland Ruimte om te leven toont de gemeente een aantal nieuwe woningbouwprojecten binnen de gemeente. Naast de grote nieuwbouwprojecten Poortambacht 11 en Noorderpolder (Zierikzee) die in totaal ruim 1000 nieuwe woningen op moeten leveren, krijgen ook nieuwbouwprojecten in Kerkwerve (planVuufgemeten) en Nieuwerkerk (2^de fase d'Heule) en het Business park Zierikzee alle aandacht.
De gemeente Schouwen-Duiveland presenteert zich tijdens deze beurs als een gemeente met volop ruimte om te wonen. De stand van de gemeente valt op door de 4 m. hoge zuil met daarop het beeldmerk van de gemeente: de vogel. Hierdoor is de stand voor het publiek gemakkelijk te vinden. De stand is uitgevoerd in blauw. De stand is geheel demontabel waardoor deze voor allerei evenementen ingezet kan worden. De openingstijden van de beurs zijn:

Vrijdag 14 maart

12.00 - 22.00 uur

Zaterdag 15 maart

10.00 - 17.00 uur

Zondag 16 maart

10.00 - 17.00 uur.

Zie ook


* Beursstand_Gemeente Schouwen Duiveland