Ingezonden persbericht


Persbericht

Morningstar Systems zet in op groei met nieuwe medewerkers en wervingswebsite

Meerssen, 14 maart 2008 - Bij Morningstar Systems zijn vier nieuwe medewerkers in dienst gekomen: Ronald van der Burg als functioneel consultant, Ellen Deckers als office assistent, Jasper Klerkx als projectmanager en Peter Morgenstern als business consultant. Omdat de groei en daarmee de zoektocht naar nieuw personeel verder door zal zetten, heeft Morningstar bovendien een speciale wervingswebsite gelanceerd.

Ronald van der Burg (30) gaat zich als functioneel consultant bezighouden met de functionele inrichting van systemen, inclusief begeleiding van de uitrol en training van de gebruikers. Van der Burg studeerde lucht- en ruimtevaarttechniek aan de TU Delft en was onder andere werkzaam bij ABN Amro, EuroCross Achmea, Yes Telecom en Key-Net DM services.

Ellen Deckers (27) gaat aan de slag als office assistent. Voorheen werkte ze als reisadviseuse bij een reisbureau en als hotelreceptioniste.

Als projectmanager wordt Jasper Klerkx (32) bij Morningstar Systems verantwoordelijk voor de tijdige oplevering van de afgesproken producten, binnen budget en met de afgesproken kwaliteit. Hij gaat zich bezighouden met implementaties over het gehele productportfolio van Morningstar Systems. Klerkx heeft HTS Civiele techniek gestudeerd en werkte hiervoor op detacheringsbasis als projectmanager.

Peter Morgenstern (39) treedt in dienst als business consultant. Hij wordt verantwoordelijk voor de vertaalslag van de eisen en wensen van de klant naar een functioneel ontwerp. Daarbij houdt hij rekening met de inhoudelijke mogelijkheden van het systeem om bedrijfsprocessen te ondersteunen en te optimaliseren. Daarnaast draagt hij bij aan de functionele inrichting en configuratie van het systeem en is hij betrokken bij de daadwerkelijke invoering ervan. De afgelopen jaren was Morgenstern werkzaam als productmanager bij Ernst & Young.

Wervingswebsite
Bij een snelgroeiend en succesvol IT-bedrijf als Morningstar Systems gaat de zoektocht naar goed personeel continu door. Daarom werd onlangs een wervingswebsite gelanceerd: www.morningstarsystems.nl/vacatures . Op deze site kunnen potentiële nieuwe werknemers alle informatie vinden over Morningstar Systems als werkgever, inclusief de actuele vacatures. René Beulen, sales manager bij Morningstar Systems: "Met Ronald, Ellen, Jasper en Peter halen we alvast nieuwe waardevolle krachten in huis, die goed passen in de ambitieuze cultuur binnen onze organisatie."

Morningstar Systems - Kruisstraat 1 - 6231 LJ Meerssen - Tel: 043 408 6600 - Fax : 043 408 6609 - e-mail: info@morningstarsystems.nl, internet: www.morningstarsystems.nl

Over Morningstar Systems
Morningstar Systems, onderdeel van I.R.I.S. Group, is specialist op het gebied van Context Management en Enterprise Content Management. Morningstar is gericht op het verbeteren van informatie-intensieve processen binnen en tussen bedrijven. Centraal daarbij staat de samenhang tussen gestructureerde gegevensbronnen (databases, applicaties) en ongestructureerde gegevensbronnen (e-mail, tekstdocumenten, presentaties enzovoort). Morningstar ontwikkelde een aantal implementatiemethoden en technieken die hebben geleid tot een nieuwe expertise aangeduid als 'Context Management'. Ter ondersteuning daarvan levert het bedrijf als gecertificeerd wederverkoper een aantal hoogwaardige toepassingen op het gebied van portalbouw, documentbeheer, klantbeheer, alsmede records-, workflow- en kennismanagement. Morningstar Systems is een vooraanstaand leverancier voor de advocatuur en heeft verder klanten in de sectoren petrochemie, farmachemie en financiële dienstverlening. Morningstar Systems is opgericht in 1996 en heeft vestigingen in Meerssen (hoofdkantoor), Amstelveen en Londen (UK). Morningstar Systems is winnaar van de VIP Applicatie van het Jaar Award 2004, 2005 en 2007. Meer informatie: www.morningstarsystems.nl


---

Voor redactionele informatie (Ref.: 0608):
Influx PR - Frieda Zieleman - Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn. Tel.: 055 366 3034, e-mail: frieda@influx-pr.com