Ingezonden persbericht


PERSONALIABERICHT

Gelouterde informatiebeveiliger naar irC²

Kerkwijk, maart 2008 - irC², de onafhankelijke leverancier van diensten op het gebied van informatiebeveiliging, heeft Arjan Bot benoemd tot Senior Information Security Consultant. Hij houdt zich in deze positie bezig met het adviseren van organisaties over informatiebeveiliging op strategisch, tactische en procesmatig niveau.

Klanten van irC² willen er zeker van zijn dat hun eigen gegevens, en ook die van hun zakelijke partners, toeleveranciers, afnemers en hun medewerkers, veilig en betrouwbaar zijn. irC² realiseert dit door de implementatie van zowel IT-beveiligingsoplossingen als van de procesinrichting en governance rondom informatiebeveiliging. Het is in dit laatste gebied dat Arjan Bot zijn sporen heeft verdiend.

Bot is eerder gedurende 6 jaar werkzaam geweest bij LeasePlan Corporation, laatstelijk in de positie van Global Information Security Officer, verantwoordelijk voor de informatiebeveiliging van alle vestigingen van de organisatie, die nu in ruim 30 landen actief is. Eerder was Bot bij de leasemaatschappij werkzaam als Quality Assurance Manager.

Voor zijn komst naar LeasePlan was Arjan Bot Information Analist en Project Manager bij Getronics Business Solutions.

Over Information Risk Control, irC²
Information Risk Control irC² is de onafhankelijke expert op het gebied van informatiebeveiliging. De organisatie levert consultancydiensten over alle aspecten die daarmee samenhangen. Binnen het spectrum van informatiebeveiliging heeft irC² zich gespecialiseerd in Audit en risk management services, Governance en Compliance services, Application en web-application services, Identity en Privacy services, en Network en Infrastructure services .

Zie ook: www.irc2.com