Travel Unie International Nederland N.V.

Gratis naar legoland(tm) in denemarken met holland international

Gratis toegangskaartje voor LEGOLAND(TM) voor één kind bij Holland International boeking

Rijswijk, dinsdag 4 december 2007 â Holland International lanceert medio december 2007 haar nieuwe Denemarken brochure voor 2008, met daarin een compleet aanbod van vakantieparken en campings in alle regioâs van Denemarken. Nieuw in de Denemarken brochure zijn zes campings gelegen in Jutland en twee fiets/kampeerreizen; één in de omgeving van Limford en één in de omgeving van LEGOLAND(TM). In 2008 bestaat familiepark LEGOLAND(TM) veertig jaar en daarom krijgt iedereen die bij Holland International boekt een gratis entreebewijs voor één kind.

Veertigjarig Jubileum LEGOLAND(TM)
Familiepark LEGOLAND(TM), gelegen in het zuiden van Jutland, viert in 2008 haar veertigjarig jubileum. LEGOLAND(TM) is het drukst bezochte pretpark van Denemarken en bestaat uit meer dan vijftig miljoen LEGO(TM) steentjes en 55 attracties op het terrein. Het park is verdeeld in verschillende themazones, met in het midden het bekende Miniland. Voor het jubileumseizoen, dat op 15 maart 2008 begint, pakt het park groots uit met de nieuwe attractie âDe Piraatâ; de grootste en snelste achtbaan van Denemarken. In het jubileumjaar krijgt iedereen bij boeking van een Holland International vakantie in Denemarken voor één kind gratis toegang tot LEGOLAND(TM).

Fietsen en kamperen
Nieuw in de Denemarken brochure van Holland International zijn de twee fiets/kampeerreizen, één in de omgeving van Limjord en één in de omgeving van LEGOLAND(TM). Tijdens deze reizen wordt van camping naar camping gefietst, met dagafstanden van 30 tot 45 km. In totaal worden drie campings aangedaan. Ook is het campingaanbod uitgebreid met zes nieuwe campings op Jutland, waarvan enkele direct aan het strand en de zee gelegen zijn.

Voor ieder wat wils!
Vanwege de eindeloze zandstranden, de vele attractieparken, het aangename klimaat en de perfecte vakantieparken, staat Denemarken vooral bekend als familiebestemming. Ook natuurliefhebbers en rustzoekers zitten goed in Denemarken, zij kunnen hun hart ophalen op de Faeröer Eilanden, een eilandengroep gelegen in de Atlantische Oceaan tussen Noorwegen en IJsland. De groene, ruige eilanden zijn bij uitstek geschikt voor wandelen, fietsen, vissen en duiken. Ook voor een korte vakantie is Denemarken geschikt. Omdat Kopenhagen zoân 600 km van Nederland vandaan ligt, is een weekendje of midweek weg een goede optie.