Nieuwste beautytrends en cosmetische behandelingen onder één dak

04/02/2008 11:44



Evensis Media



New Beauty 2008 :: 15 & 16 maart, Amsterdam RAI

Schoonheid komt met de jaren... huidveroudering helaas ook. Gelukkig mag je anno 2008 hardop nadenken over onderwerpen als borstvergroting of injectables. Voor wie ook nadenkt over een cosmetische ingreep, is een bezoek aan New Beauty 2008 dé uitkomst. Wist u dat een kwart van alle vrouwen een cosmetische ingreep zou willen laten doen? Dit verklaart deels het succes van beauty-event New Beauty 2008. De beurs wordt voor de derde keer georganiseerd en is nu al toonaangevend op het gebied van cosmetische behandelingen en plastische chirurgie. New Beauty is het enige publieksevenement in de Benelux waarbij de bezoekers face to face informatie kunnen inwinnen over esthetische en cosmetische behandelingen.

INFO & DEMO'S
New Beauty 2008 is bedoeld voor iedereen die een cosmetische behandeling overweegt. Gedurende de dag zijn er vijftig presentaties en demonstraties bij te wonen van plastisch chirurgen, dermatologen, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten. Welke onderwerpen komen allemaal voorbij? Naast de zwaardere ingrepen zoals; liposculptuur, ooglaseren, neus- en ooglidcorrectie en facelift, is er op New Beauty 2008 veel aandacht voor 'mooi zonder snijden'; wat kun je doen tegen cellulitis?; de feiten & mythes over Botox. Je komt het allemaal te weten op dit evenement. Tijdens deze presentaties komen zowel mogelijkheden als complicaties en risico's aan bod. Verder worden er diverse live demonstraties gehouden: je ziet van dichtbij hoe de behandeling in zijn werk gaat en wat het directe effect ervan is.

PERSOONLIJK
En, misschien wel het allerbelangrijkste: je kunt op de beurs persoonlijk advies inwinnen. Iedereen is tenslotte uniek. Wat voor behandeling en welke kliniek spreekt jou het meeste aan? Topspecialsten van gerenommeerde privéklinieken en beautymerken staan klaar om uitleg te geven over uiteenlopende onderwerpen; van ooglaseren tot thermage.

NIEUW
Ieder jaar zijn er allerlei ontwikkelingen op cosmetisch gebied. Op New Beauty 2008 maak je kennis met de nieuwste anti-aging producten en huidbehandelingen zoals die van het topmerk Intraceuticals (Madonna's favoriet!). Daarnaast kun je ontdekken hoe je met wijn jong blijft en kennismaken met make-up die wél goed is voor je huid. Voor het eerst in Nederland wordt een huidlaserbehandeling live gedemonstreerd en zie je met eigen ogen hoe dit in zijn werk gaat. Laat dit alles even goed op je inwerken tijdens een van de vele gratis behandelingen die door huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten worden aangeboden.

PUBLIEKSFORUM
Hier kun je persoonlijk vragen stellen aan vrouwen die ervaring hebben met plastische chirurgie, waaronder Sylvia Veerman, schijfster van het boek 'Legaal Verminkt, die openhartig vertelt over haar dramatische ervaring met injectables. Het Publieksforum staat o.l.v. Catherine Keyl met als deskundigen: Robert Schoemacher en prof.dr. Berend van der Lei. (zat. 15/3 15.00 uur).

Iedereen met een persoonlijke beautyambitie is van harte welkom op New Beauty 2008 op 15&16 maart in de RAI Amsterdam. De beurs opent haar deuren om 10.00 uur. Op zaterdag kunnen bezoekers terecht tot 18.00 uur, zondag tot 17.00 uur. Entree: EUR 20,-, voorverkoop: EUR 17,50. Kijk voor meer info op www.newbeauty.nl.





http://www.newbeauty.nl/event