Gemeente Bussum

Opschoondag 2008: helpt u mee?

Op 15 maart organiseert de gemeente Bussum net als vorig jaar de landelijke Opschoondag 2008. De dag wordt gehouden in samenwerking met de stichting `Nederland Schoon' en is de afsluiting van de `Week van Nederland Schoon', waarbij we een bepaald deel van Bussum vrijmaken van zwerfvuil.

Schoon centrum

Dit jaar zal de actie plaatsvinden in het centrum. Hiervoor worden inwoners, ambtenaren van de gemeente, scholen,
buurtpreventieverenigingen, sport- en andere verenigingen gevraagd om mee te doen. Voor zover mogelijk zal ook het college in actie komen.

Eigen locatie

Wilt u op 15 maart in de ochtend een aantal uren de handen uit de mouwen steken om te laten zien dat we met elkaar Bussum schoon moeten houden? U kunt aansluiten bij de actie die in het centrum gehouden wordt. Maar als u op een andere locatie aan de slag wilt omdat het wel een schoonmaakbeurt kan gebruiken, kan dat ook. De handleiding `Stoep voor stoep' kan u hierbij helpen, kijk hiervoor op: www.nederlandschoon.nl/services/downloads/stoep. Wij horen graag van u welke locatie volgens u opgeschoond moet worden.

Aan de slag

Indien u meedoet met de actie in het centrum, kom dan op 15 maart om 10.30 uur naar het Veerplein. De wethouder van milieu, Gerard Boekhoff, zal een kort welkomstwoord houden waarna iedereen het benodigde materiaal uitgereikt krijgt. En dan: aan de slag! Deelnemers ontvangen na afloop om ongeveer 12.00 uur een broodje en een drankje.

Aanmelden

Wilt u alstublieft voor 5 maart laten weten of u meedoet aan deze actie en met hoeveel personen u komt? En of u meedoet in het centrum of een eigen locatie aandraagt? U kunt contact opnemen met de Servicelijn van de gemeente, tel. (035) 692 88 98 of mailen naar servicelijn@bussum.nl.