Gemeente Beuningen


Doe mee aan de Maas en Waalse Schoonmaakdag
Gemeente Beuningen organiseert samen met woningstichting Standvast Wonen de Maas en Waalse Schoonmaakdag. Op deze dag worden scholen en verenigingen opgeroepen om met elkaar het zwerfafval te lijf te gaan. foto

Beuningen neemt voor de tweede keer deel aan de schoonmaakdag, die in samenwerking met gemeente Druten en West Maas en Waal wordt georganiseerd. Vorig jaar was de actie een groot succes. Meer dan 900 inwoners staken hun handen uit de mouwen om onze gemeente op te ruimen. Er werd maar liefst 5.160 kilo zwerfafval verzameld (te vergelijken met ongeveer 650 vuilniszakken).

Doet u mee?
De Maas en Waalse Schoonmaakdag vindt plaats op zaterdag 15 maart 2008. Wilt u als persoon, buurtbewoners of vereniging ook iets doen voor het milieu? Reageer dan en neem contact op met mw. van Oers van de gemeente Beuningen, tel. 024-6780800 of e-mail m.v.oers@beuningen.nl.

De gemeente zorgt voor plastic handschoenen en vuilniszakken. De volle zakken worden dezelfde dag nog opgehaald. Nadat u zich heeft aangemeld krijgt u natuurlijk meer informatie over het verloop van de schoonmaakdag.