Gemeente Deventer

Oproep voor Opschoondag op 15 maart

Deventer Schoon Familie steunt actieve buren tijdens Opschoondag

Een grote voorjaarsschoonmaak voor heel Nederland. Dat is de bedoeling van de Landelijke Opschoondag die op zaterdag 15 maart wordt gehouden. Gaat u zelf de straat op om zwerfafval op te ruimen of wilt u een schoonmaakactie organiseren samen met uw buren? En bent u lid van de Deventer Schoon Familie?

Dan ondersteunt de Deventer Schoon Familie u graag met materialen zoals bezems, harken en containers en haalt gratis het verzamelde afval op. Bel voor informatie en aanmelding de Deventer Schoon Familie: 0570 - 622210.

De Landelijke Opschoondag 2008 op 15 maart is een idee van de stichting Nederland Schoon. De stichting roept burgers, bedrijven en gemeenten op om op deze dag schoonmaakacties te houden. Deze opschoondag sluit natuurlijk prima aan bij het werk van Cambio en de Deventer Schoon Familie, die samen met de inwoners Deventer elke dag van het jaar bezig zijn om onze stad nóg schoner te maken.

De Deventer Schoon Familie ondersteunt actieve leden graag bij het opzetten en uitvoeren van schoonmaakacties op zaterdag 15 maart. Hebt u vragen over hoe u een schoonmaakactie moet opzetten? Of hebt u materialen nodig om de actie uit te voeren? Neem dan contact op met de Deventer Schoon Familie voor advies, maar ook voor gratis gebruik van bezems, containers en vuilgrijpers, maar ook veiligheidshesjes en speelmaterialen voor kinderen om tijdens de actie te gebruiken. En natuurlijk haalt Cambio gratis het verzamelde afval op maandag 17 maart bij u op.

Op dit moment zijn al 3500 gezinnen en meer dan 200 scholen en bedrijven lid van de Deventer Schoon Familie. Bent u nog geen lid? Kom dan op zaterdag 15 maart langs bij de informatiekraam van de Deventer Schoon Familie op de Brink. U kunt daar informatie krijgen en u aanmelden als lid. Voor nieuwe leden staat een welkomstpakket klaar. Het lidmaatschap van de Deventer Schoon Familie is helemaal gratis!

Publicatiedatum: 29-2-2008
cartoon voor de Deventer schoonfamilie
logo van Cambio

© 2004 Gemeente Deventer Laatste wijziging vrijdag 29 februari 2008