Gemeente Mook & Middelaar


Doe mee op 15 maart met de landelijke opschoondag

Naar aanleiding van het grote succes van vorig jaar willen we, als gemeente Mook en Middelaar, ook dit jaar wederom deelnemen aan de Landelijke Opschoondag.

Ruim 175 vrijwilligers gingen in 2007 op pad om gezamenlijk zwerfvuil te ruimen. Gewapend met zakken, kruiwagens, bezems etc. zijn mensen de straten en plantsoenen doorgetrokken. Totaal is toen 4200 kg. zwerfvuil verzameld. Een goed initiatief met een geweldig resultaat.

Om ook dit jaar deze dag tot een succes te maken zijn er weer vele handen nodig. Hierbij roepen we u op om mee te doen met de Landelijke Opschoondag op 15 maart. De actie start om 09.30 uur en eindigt om 12.00 uur. Raads- en collegeleden en overige gemeentelijke beleidsmedewerkers zijn ook dit jaar weer uitgenodigd om aan deze actie deel te nemen en nemen de aansturing van een wijk voor hun rekening. De burgemeester zorgt op locatie voor koffie en een versnapering.

Uiteraard zorgt de gemeentelijke buitendienst wederom voor zakken en handschoenen. Mocht u zelf thuis een kruiwagen of anderszins materialen hebben die u makkelijk vindt te gebruiken, dan verzoeken wij u deze mee te nemen.

Voor aanmelding (telefonisch of email
carola.vanderunstraat@mookenmiddelaar.nl ) en meer informatie over het programma en de organisatie, kunt u terecht bij Carola van de Runstraat, bereikbaar op maandag tot 18.00 uur, dinsdag tot 15.00 uur en vrijdag tot 12.00 uur op telefoonnummer 024-6969136. Na aanmelding ontvangt u automatisch bericht.

Dus: doe mee en noteer 15 maart 2008 in uw agenda als De Landelijke Opschoondag!!!