Gemeente Hoorn


Tijdelijke verkeersmaatregelen i.v.m. voetbalwedstrijd

6 maart 2008 - Op zaterdag 15 maart speelt voetbalvereniging HCSV Zwaluwen 30 tegen de QuickBoys. Deze thuiswedstrijd in de zaterdag Hoofdklasse competitie van de Koninklijke Nederlandse Voetbal Bond zal veel bezoekers trekken.

Om de bereikbaarheid van het sportcomplex aan de Berkhouterweg en het parkeren goed te laten verlopen hebben gemeente, politie en Zwaluwen 30 in onderling overleg een plan opgesteld met verkeersmaatregelen.

Eenrichtingsverkeer Op 15 maart geldt van 13.00 tot 19.00 uur eenrichtingsverkeer op het gedeelte Berkhouterweg tussen Dampten en Middelweg. Ook op Dampten geldt eenrichtingsverkeer.

Omleiding Verkeer vanaf Dampten kan richting de rotonde Venneweg/Middelweg rijden. Verkeer vanaf de rotonde Venneweg/Middelweg wordt omgeleid over Middelweg, Weel en Keern. De bedrijven aan de Berkhouterweg blijven bereikbaar met de auto. Ook de begraafplaats aan de Berkhouterweg blijft bereikbaar.

Parkeren Parkeren is mogelijk op het parkeerterrein bij Zwaluwen, op de noordelijke rijbaan van de Berkhouterweg (aan de kant van de A7) en aan één zijde van Dampten. Voor de zuidzijde van de Berkhouterweg en de andere zijde van Dampten geldt een parkeerverbod.

Om het verkeer en parkeren goed te laten verlopen zijn vanaf 13.00 uur verkeersregelaars aanwezig. Alle verkeersmaatregelen en omleidingen worden met borden aangegeven.