Gemeente Wageningen

Manifestatie Goed Klimaat in Wageningen

Zaterdag 15 maart 2008
11.00 - 16.00 uur Junusplein en Junushoff

Op zaterdag 15 maart wordt een grote manifestatie `Goed klimaat in Wageningen' voor alle inwoners van Wageningen georganiseerd op het Junusplein. Heeft u altijd al meer willen weten over energiebesparing? Of bent u benieuwd hoe de zonne-auto NUNA eruit ziet? Wilt u testen hoe een hybride auto rijdt? Of weten hoe een Hre-ketel of een LED-lamp werkt?
Kom naar het Junusplein en kijk rond!

Op het plein vindt u een groot aantal kramen met informatie. Van zonnepanelen tot spaarlampen, standby-killers, het meten van de bandenspanning van uw auto en nog veel meer! U kunt zich bij de campagnekraam ook direct aanmelden als deelnemer aan campagne. Van 14.00 tot 15.00 uur is Minister Cramer (Ruimte en Milieu) aanwezig.

Minister Cramer zal The Bet starten, een weddenschap tussen de gemeente en het Pantarijn om in 2 maanden tijd 8% energie te gaan besparen. Ook zal ze spreken met huishoudens die al meedoen. Wilt u spreken met de minister? Geef u dan nu vast op!

Tot slot is er een quiz-race georganiseerd door Het Groene Wiel. Hiervoor zijn 16 leerlingen van basisscholen uitgenodigd. Zij zullen met elkaar een wedstrijd aangaan rondom het energieverbruik van apparaten.

Download hier de flyer!

flyermanifestatie

bannerpostergoedklimaat