HTM



* Omleidingen openbaar vervoer tijdens CPC-loop op 15 maart (10 maart 2008)
Nr. 4, 10 maart 2008

Op zaterdag 15 maart a.s. wordt de City-Pier-City-loop in Den Haag gehouden. De CPC-loop heeft gevolgen voor bijna alle bus- en tramlijnen van HTM.

De start van zowel de 5 en de 10 kilometer, als de halve marathon vindt plaats op de Bezuidenhoutseweg. De 1 en 2,5 kilometer starten vanaf het Plein. De finish is voor alle deelnemers aan het Lange Voorhout. Veel bus- en tramlijnen hebben tijdens de loop een omleidingsroute of worden opgehouden.

RandstadRail
RR 4 (Den Haag, De Uithof Zoetermeer Javalaan) ondervindt geen hinder van de CPC-loop. RR 3 (Den Haag, Loosduinen Zoetermeer Centrum West) zal tussen 14.30 uur en 15.15 uur in de richting van Loosduinen worden opgehouden ter hoogte van halte Valkenbosplein i.v.m. de doorkomst van de lopers van de halve marathon. De rest van de dag ondervindt deze lijn in principe geen hinder.

Informatie
Alle informatie over de CPC-route en de omleidingen voor het openbaar vervoer van HTM is te vinden in de flyer in bus en tram. Ook hangt in een groot deel van de halten een plattegrond met routes en omleidingen. Het is verstandig op 15 maart rekening te houden met een langere reistijd. Voor meer informatie kijk op www.htm.net of bel de HTM Consumentenlijn 070-3848666 (tijdens kantooruren).