Deelgemeente IJsselmonde Rotterdam

Hoe wordt Complex 52 een groene oase in de Beverwaard?

Laat uw mening hierover horen op 15 maart!

Complex 52 is het groengebied tussen de Eckhartstraat en het Maurickerf. Deelgemeente IJsselmonde en Woonbron willen er samen met buurtbewoners aan werken om van dit gebied een mooie en rustige plek in de wijk te maken. Een plek waar buurtbewoners trots op kunnen zijn en met plezier gebruik maken. Hiervoor is ruim 40.000,- beschikbaar.

Zelfbeheer
Tijdens een gezellige bijeenkomst op zaterdag 15 maart op het Complex 52 willen we graag van buurtbewoners horen welke ideeën zij over de inrichting van het terrein hebben. En welke bewoners er interesse in hebben om een deel van het terrein zelf in te richten en te onderhouden. Op dit moment is er een groep van 8 actieve bewoners die er graag iets zouden willen met zelfbeheer. Eén van de ideeën is zelf een tropische tuin aan te leggen en te onderhouden. Maar voordat ze hiermee willen beginnen, zijn ze op zoek naar bewoners die hun groep wil versterken. Heeft u belangstelling? Dan kunt u contact opnemen met Liesbeth van Wifferen, via telefoonnummer (06) 148 707 16 of via e-mail l.vanwifferen@sonor.nl.

Buurtbijeenkomst op 15 maart
De buurtbijeenkomst op Complex 52 vindt plaats op 15 maart. Het kinderprogramma begint om 14.00 uur. Voor de volwassenen is er vanaf 15.00 uur in de tent informatie over de ideeën voor het terrein, muziek en een hapje en een drankje. Deelgemeente IJsselmonde, Woonbron, landschapsarchitecte Liesbeth van Wifferen en de initiatiefgroep met actieve bewoners zijn er tot 17.00 uur om met u van gedachten te wisselen over de toekomst van het terrein.