Gemeente Valkenswaard

concert in Vennenbos door trompetleerlingen CMD

Uniek concert in Vennenbos door trompetleerlingen CMD

Op zaterdag 15 maart aanstaande zullen zo'n 30 trompet- en bugelleerlingen een optreden verzorgen in vakantiepark Landal - Het Vennenbos te Hapert. Het merendeel van de leerlingen heeft les via het Centrum voor Muziek en Dans bij docente Rianne Boone. De leerlingen hebben een programma samengesteld met hun eigen favoriete speelstukken. Te horen is onder andere muziek uit: Pirates of the Caribbean, James Bond, Disney films en een toppertje uit de popmuziek: It's Raining Men!

Er is voor dit concert hard gestudeerd in de lespraktijk van docente Rianne Boone. Zelfs oud-leerlingen gaan nog steeds mee om dit speciale optreden mee te maken. De leerlingen van Rianne, die les hebben via muziekscholen van Bladel, Hilvarenbeek, Veldhoven en Valkenswaard, weten uit ervaring hoe inspirerend deze Vennenbosconcerten zijn. Voor het publiek is het een unieke ervaring om zoveel kinderen op trompet en bugel deze stukken te horen spelen.

Het optreden begint om 16.30 uur en zal tot ongeveer 17.00 uur duren op de Plaza van het Vennenbos. Publiek is van harte welkom en zoals altijd zijn deze concerten gratis. Voor meer informatie is de administratie van het Centrum voor Muziek en Dans bereikbaar op werkdagen tussen 9.30 - 17.00 uur op telefoonnummer 040-2083591.

080307-Trompetters-CMD-groo

Leerlingen van het CMD bij een eerder optreden in het Vennenbos.