Ingezonden persbericht


Persbericht - 11 maart 2008

Moke vs Don Diablo is 100e videoclip van Corrino

De videoclip bij het nummer 'We'll dance' van Moke vs. Don Diablo is de 100e clip gemaakt door het mediabedrijf Corrino Media Group uit Amsterdam. De clip bij de unieke samenwerking van de twee best geklede acts van 2007 (volgens het blad Esquire) wordt 15 maart gepresenteerd in club Panama. Het nummer is een speciale bewerking door Don Diablo van 'We'll Dance' van Moke.

De regie van deze 100e clip was in handen van Jelle Posthuma. Voor de video gaf hij DJ Don Diablo de rol van commandant van een guerrillabeweging. De band Moke treedt daarbij op voor de guerrillastrijders.

Beide acts speelden onlangs voor het Nokia Trends Lab voor het eerst live de geremixte versie van 'We'll Dance'. Moke en Don Diablo investeerden vervolgens hun verdiensten in de nieuwe clip. In de clip zijn met mobiele telefoons opgenomen beelden verwerkt.

"Zonder sponsor of een bijdrage van het Tax Videoclipfonds is het tegenwoordig haast onmogelijk een goede clip te maken." zegt Atilla Meijs van Corrino. "Opmerkelijk in een tijd dat beeld steeds belangrijker wordt. Elke band wil zich met een goede, opvallende en imagoversterkende clip op internet presenteren, of het nou op YouTube, MySpace of de eigen website van de band is. Maar de budgetten voor een clip staan steeds meer onder druk."

"Bijzonder is in dat kader ook dat we in de korte tijd van ons bestaan toch al 100 videoclips hebben geproduceerd. Door inventieve concepten te bedenken, creatief om te gaan met de beschikbare budgetten en jonge leergierige stagiaires in de crew op te nemen lukt het toch telkens een professionele en opvallende clip te maken."

Corrino maakte clips bij nummers van onder meer Alain Clark, Di-rect, I.O.S., Postman, a balladeer, krezip, Ilse de Lange en Kraak & Smaak.

Corrino bestaat nu zes jaar en is een full-service productiebedrijf op het gebied van filmed entertainment voor verschillende platforms.

www.corrino.com



Ingezonden persbericht