Ronald van Gelderen start residentie op SLAM!FM

14/03/2008 11:48

Famous Agency

Ondanks dat zijn agenda het nog maar net toelaat, start Ronald van Gelderen aankomende zaterdag 15 maart vanaf 23.00 uur met een residentie voor het radioprogramma Clubbin' van SLAM!FM. Een keer in het kwartaal zal de wereldbekende dj een uurmix afleveren met de beste platen van het moment, gemixt op de herkenbare Ronald van Gelderen-manier.

Ronald van Gelderen is niet zomaar een dj. Uitgedost als een rockster en met zijn eigen vocalen op zijn succesvolle producties, is zijn internationale bekendheid een waar feit. Hij verzorgt dj-sets waarin hij naast het draaien ook LIVE de vocalen verzorgt van zijn eigen producties. Zoals SLAM!FM het zelf omschrijft: "Dat ruige randje is goed terug te horen in zijn muziek".

Ronald van Gelderen is al langer bekend met radio maken. Zijn passie begon ooit op 14-jarige leeftijd met zijn eigen piratenshow, die door de politie uit de lucht werd gehaald. Sinds begin 2006 pakte hij dit weer op en verzorgde hij zijn wekelijkse radioprogramma R.A.W., dat wereldwijd werd uitgezonden op de internatonale internetradiostations ETN.FM en AH.FM. Door tijdgebrek is hij daar eerder dit jaar mee gestopt en heeft hij zijn radio-skills verruild voor een residentie op SLAM!FM, die voorlopig een keer in het kwartaal plaats gaat vinden.

Zijn residentie is een vervolg op zijn succesvolle "RAW Sessions podcast". die wereldwijd in hoge aantallen wordt gedownload. Zijn SLAM!FM mix wordt na de uitzending ook aangeboden op http://ronaldvangelderen.podomatic.com





http://www.ronaldvangelderen.com