Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
Vlodrop, 14 januari 2008
Lifestyle en Trends 2008

Een luxe lifestyle fair.
Op 15 en 16 maart vindt voor de derde keer de luxe lifestyle fair, Lifestyle en Trends 2008, plaats op Landgoed Kasteel Daelenbroeck te Herkenbosch, Midden Limburg. Lifestyle en Trends is een toonaangevende lifestylefair voor iedereen die zich aangetrokken voelt tot een luxe levensstijl en oog heeft voor kwaliteit, stijl en exclusiviteit.

Binnen in de sfeervolle kasteelgewelven en buiten op het Landgoed tonen bevlogen ondernemers de nieuwste must haves en de meest exclusieve, onderscheidende en luxe producten en diensten. De circa 40 ondernemers zijn afkomstig uit de Euregio (Limburg , Belgisch Limburg en Duits grensgebied Heinsberg-Aken) en Brabant, aangevuld met enkele landelijke namen.

Het thema van 2008 is Kunst, genieten van de mooie dingen in het leven. De volgende lifestylesegmenten die dit vertegenwoordigen zijn: Home&Living, Travel, Luxury Goods, Health&Wellness, Beauty, Fashion, Trends, Culinaria, Kunst&Cultuur. Om een tipje van de sluier te lichten:
Wat betreft bolides beloofd het een groot feest te worden; de nieuwste Ferrari, Jeep Grand Cherokee, Mercedes en BMW zullen worden getoond. Plantanica toont exclusieve Japanse bomen en Yucca's, een tuinarchitect kan uw tuin vormgeven, culinaire versnaperingen, exclusieve mode (onder andere LaDress), tassen en pashmina shawls, de nieuwste Bang en Olufsen systemen worden getoond, primeurs en luxe design voor in en om uw woning, vastgoed, outdoormode en aanverwante producten en diverse art galleries en kunstenaars tonen een keur aan kunst.

Landgoed Kasteel Daelenbroeck verzorgt culinaire verwennerijen, er is een wijn- en champagnebar, maar uiteraard ook een lounge met koffie en Limburgse vlaai. Hostessen verwelkomen bezoekers met goodies van deelnemende bedrijven.

Arte Beau organiseert de jaarlijks terugkerende fair voor de derde keer, na een zeer succesvolle en goed ontvangen tweede editie. Daarmee is bewezen dat er in Limburg een mooi evenement op lifestyle gebied ontbrak.

Deze fair is uniek en bijzonder sfeervol door de combinatie van de eeuwenoude, karakteristieke ambiance en het vernieuwende aanbod.

Fair info: Lifestyle en Trends 2008
Locatie: Landgoed Kasteel Daelenbroeck in Herkenbosch Datum en openingstijden:
Zaterdag 15 maart: 12:00 uur - 19:00 uur
Zondag 16 maart: 10:00 uur -18:00 uur
Toegang: E 7,50 per persoon
Parkeren gratis, kinderen tot 12 jaar gratis
Informatie: www.lifestyleentrends.nl

---

Noot voor de redactie/