Theater de Uitstek


Persbericht

Theater de Uitstek
21 februari 2008

Chosen Gospel Choir

Zaterdag 15 maart 2008, 20.15 uur
E 15,-

Muziekvoorstelling

Chosen Gospel Choir

Op 15 maart 2008 gaan om 19:30 de deuren open van Theater de Uitstek te Zwijndrecht. 'In the Sanctuary, I wanna be ready' en vele andere gospels zullen het theater vullen en het publiek kan gaan genieten van een wervelende gospeltheaterproductie. Naast bestaand en nieuw repertoire kunt u ook genieten van stukken geschreven door de muzikale leider van Chosen Gospel Choir. Vladimir Pairel schreef, speciaal voor Chosen Gospel Choir, een aantal upbeat gospels die koor en band met veel energie zal gaan brengen. Gastsolist voor de avond is Remko Harms, die zowel met zijn eigen backing-vocals als met Chosen Gospel Choir een aantal mooie songs zal brengen.

Over Chosen Gospel Choir:
Het koor bestaat uit 24 zangers en zangeressen en wordt begeleidt door haar eigen Chosen Gospel Band, bestaande uit 7 swingende muzikanten. Het gospel koor heeft een afwisselend repertoire van mooie ballads en swingende gospels en staat onder leiding van Vladimir Pairel. Eerder was de Vlaardingse black gospel groep op televisie toen ze in Duitsland deelnam aan de Duitse Gospel Award Finales in Munchen. Verder was de groep al diverse malen te zien in festivals en theaters en releasde ze haar debuut DVD 'Live in Concert'. Voor beeld- en geluidsfragmenten van Chosen Gospel Choir kunt u kijken op www.chosen-gospelchoir.nl

Over Remko Harms:
Remko Harms was afgelopen seizoen te zien in Rembrandt, de musical en vanaf april 2008 gecast voor de musical "Les Miserables". Na zijn middelbare schooltijd besloot Remko te gaan studeren aan het Brabants Conservatorium. Deze opleiding, met als hoofdvakken zang en drama rondde hij af in 2004. In 2004 en 2005 stond Remko in "Jeans 14" en "Jeans 15". Hierna werd hij gevraagd om de choreografie van Chosen Gospel Choir te gaan verzorgen.

Naast zijn werk binnen de musicalwereld, treedt Remko ook op als solist met zijn eigen gospelrepertoire. Deze muziek is het waar zijn hart vooral naar uit gaat!

Fotografie: geen naamsvermelding noodzakelijk

Meer informatie bij Theater de Uitstek, Arpa Telimi, tel: 078-6194508 of publiciteit@uitstek.nl

Theater de Uitstek
Norderstedtplein 10
3332 GK Zwijndrecht
078 - 619 43 33
www.uitstek.nl


---- --