Ingezonden persbericht


Succesvolle jongerencampagne sluit af met feestelijke finale

Désiree en Iris? Maakt Chiel de meeste kans? Of wordt het toch outsider Marcel? Op zaterdag 15 maart in Zoetermeer weten we meer, want dan wordt de winaar van 'Wie Boert Het Best' eindelijk bekend gemaakt. Kandidaten Désiree, Iris, Chiel en Marcel zijn als laatste vier overgebleven bij de zoektocht naar de beste Zuid-Hollandse land - en tuinbouwer in spé. In hun eigen woonplaatsen - respectievelijk Gouda, Vierpolders, Aarlanderveen en Berkel en Rodenrijs - zijn ze inmiddels heuse beroemdheden. De enthousiaste finalisten zijn maandenlang druk bezig geweest met tal van opdrachten, en hebben daar spontaan verslag van gedaan op de veelbezochte website www.wieboerthetbest.nl. No Comment

De wedstrijd
In de zomer van 2007 konden kandidaten zich aanmelden voor 'Wie Boert Het Best?'. Na een aantal selectieronden bleven er in het najaar vier deelnemers over waarmee de finale werd ingezet. De opdrachten die ze hebben verricht, werden beoordeeld door een vakkundige jury. Tot op heden kan iedere bezoeker van de website zijn of haar stem uitbrengen.

Het initiatief
Deze ludieke campagne is een initiatief van AB Zuid-Holland, toonaangevend werkgever en dienstverlener in agrarische en aanverwante sectoren. Het bedrijf is vooral sterk in bedrijfsverzorging, detachering en uitzendpersoneel, en maakt deel uit van AB Nederland.

AB Zuid-Holland
Vestiging: Hazerswoude-Dorp
Duitslandlaan 23 * 2391 PC Hazerswoude-Dorp
Postbus 143 * 2770 AC Boskoop
T 0172-231757 * F 0172-231392
Web: www.abzuidholland.nl / E-mail:



Ingezonden persbericht