Ingezonden persbericht


NIEUW PROGRAMMA OVER HET WEER OP CNN:

WEATHER EFFECTS

Het CNN Weather Team is 24 uur per dag paraat om er zeker van te zijn dat de kijkers alle informatie over het weer overal en altijd beschikbaar hebben.

Voor meer achtergronden bij het weer start op 15 maart aanstaande het nieuwe programma Weather Effects, dat verder gaat dan alleen weersvoorspellingen. Het CNN Weather Team onderzoekt en analyseert in dit programma de oorzaken van weersfenomenen over de gehele wereld. Van orkanen, cyclonen en tyfonen tot verwoestende droogteperiodes en zandstormen. Het weer heeft immers invloed op het leven van iedereen op aarde. Weather Effects is een uitwisseling van ideeën waarbij ook de kijker wordt betrokken door middel van het inzenden van ooggetuigenverslagen en Vraag- en Antwoord rubrieken.

In maart wordt de eerste aflevering van het programma uitgezonden en dat staat geheel in het teken van El Nino en La Nina Spaans voor jongen en meisje Hun namen mogen dan wellicht niet schokkend zijn, maar hun effecten worden wereldwijd gevoeld. Ook wordt er in deze aflevering een tour gemaakt door het CNN World Weather Center en wordt getoond hoe de meest actuele weersinformatie haar weg vindt van de satelliet naar de blauwe wal .

Weather Effects is een maandelijks programma van een half uur. De eerste aflevering El Nino and La Nina wordt uitgezonden op;

Zaterdag 15 maart om 9.30 uur, 15.30 uur en 20.30 uur

Zondag 16 maart om 13.30 uur en 19.30 uur


---

Noot voor de redactie (