Time : 09:54:41
Date : 12 March 2008
Sender Name: Suseia

Een avontuurlijke dag die jongeren aan een baan helpt in aanwezigheid van Joëlle Milquet

Op 15 en 16 maart 2008 ontmoeten meer dan 400 jongeren en 18 rekruteurs elkaar in het Koning Boudewijn Stadion tijdens teambuildingactiviteiten en analytische oefeningen. Deze ongebruikelijke jobbeurs is bedoeld om de relatie tussen sollicitanten en rekruteurs een nieuwe impuls te geven, mensen de kans te geven elkaar te leren kennen en hun kwaliteiten op een dynamische manier te tonen, vertrouwd te raken met een specifieke bedrijfscultuur en misschien wel een contract te ondertekenen.

Voor deze vierde editie kan het project rekenen op de medewerking van gerenommeerde firma's: AXA, IKEA, Fortis, Fnac, Start People, Atos Origin, Vedior, Colruyt, Telenet, Henkel en LACO zullen op zaterdag 15 maart aanwezig zijn in het stadion, de 6 entiteiten van de SUEZ Groep (Axima Services, Electrabel, Fabricom GTI, Fluxys, Sita en Tractebel Engineering) zullen op zondag 16 maart met tien teams van de partij zijn. 25% van de studenten krijgt na deze dag een contract aangeboden.

In het kader van dit evenement, houden de organisatoren een persconferentie in het Koning Boudewijn Stadion om 12u in aanwezigheid van Joëlle Milquet, Eerste Schepen bevoegd voor tewerkstelling in de stad Brussel. Er zal een teambuildingactiviteit in verband met de rekruteringswereld voorgesteld worden. Aan de hand van een onderzoek dat uitgevoerd wordt door specialisten inzake human resources, zal de meerwaarde van de integratie van dergelijke activiteiten in een rekruteringsevent aangetoond worden.

In samenwerking met StepStone Belgium, organiseert Suseia de vierde editie van dit nationale evenement (www.stepstonejobchallenge.com). De StepStone Job Challenge krijgt de steun van Joëlle Milquet, Eerste Schepen, bevoegd voor Tewerkstelling in de stad Brussel.

Program (15 & 16 maart)
10.30 Begin van de teambuildingactiviteiten : sterke imago's en exclusieve interviews !
12.00 Persconferentie: voorstelling van het evenement en demonstratie van een teambuilding activiteit in verband met de rekruteringswereld (enkel zaterdag 15 maart)
12.45 Cocktail
14.30 Begin van de workshops: analytische oefeningen


---
Plaats
Koning Boudewijn Stadion, Marathonlaan 135, 1020 Brussel. Tribune 1, Erehall.
Voorbehouden parking.

---
Contact & Info :
Caroline de Poorter, Communication Coordinator, Suseia - 0476/97.86.72 of cdp@suseia.com
Kathrine Jacobs, Persverantwoordelijke van Joëlle Milquet, 02 279 47 66
www.stepstonejobchallenge.com

URL: http://www.stepstonejobchallenge.com http://www.suseia.com

Link to Press Release - FR Link to Press Release - NL