Rob Verlinden on tour naar Intratuin Arnhem


ARNHEM, 20080311 -- Rob Verlinden, de bekendste tuinman van Nederland, bezoekt zaterdag 15 maart a.s. Intratuin Arnhem. Met de Rob's Roadshow-truck bezoekt hij het hele jaar de vestigingen van Intratuin. Hij geeft ter plekke tuintips en beantwoordt alle groenvragen van het publiek.

Rob Verlinden, de presentator van het TV-programma De Tuinruimers van SBS6, is tijdens zijn Intratuin-tournee volop in actie te zien. Niet alleen bestaat de mogelijkheid hem spontaan in de winkel tegen het lijf te lopen maar ook is hij in actie te zien aan de demonstratietafel.

Met zijn aanstekelijke enthousiasme, creativiteit en vakmanschap geeft Rob gedurende een show van twee uur, tal van adviezen en inspirerende demonstraties op het gebied van planten. Romeo Sommers, trendwatcher bij Intratuin en tevens bekend van De Tuinruimers, staat Rob bij tijdens zijn show en vertelt over de nieuwste tips en trends op het gebied van styling.

Kom naar Intratuin en stel persoonlijk uw vragen aan dé tuinman van Nederland! De show start om 14.00 uur en duurt ongeveer tot 16.00 uur, het bijwonen is geheel kosteloos. Kijk op www.intratuin.nl voor de tourkalender.





W. Kruyswijk