Ingezonden persbericht

PERSBERICHT
Lifestyle en Trends 2008
Topambiance, 50 exposanten, primeurs, luxe
Roermond, 15 februari 2008

Op zaterdag 15 en zondag 16 maart 2008 wordt op het buitengewoon sfeervolle en unieke Landgoed Kasteel Daelenbroeck in Herkenbosch de derde editie van dé fair voor levensgenieters, Lifestyle en Trends gehouden.
Ruim 50 bevlogen ondernemers uit Limburg, grensregio Duitsland, Belgisch Limburg, Brabant en de Randstad presenteren de top in producten en diensten op luxe lifestylegebied. In de eeuwenoude nissen en gewelven van de hoofdburcht en de binnenplaats van de voorburcht zijn de volgende segmenten aanwezig: Home&Living, Travel, Luxury Goods, Health&Wellness, Beauty, Fashion, Trends, Culinaria, Kunst&Cultuur.

Het succes, de lovende kritieken en de groeiende interesse hebben geleid tot uitbreiding van de fair. Door middel van het plaatsen van luxe/feestelijke pagodetenten is er meer gebruik gemaakt van het Landgoed voor nog meer toonaangevende exposanten met exclusief aanbod.

Het thema dit jaar is Kunst en wordt gerepresenteerd door enkele kunstgalerieën en een aantal individuele beeldende kunstenaars. Er zal een groot aantal schilderijen, sculpturen en glaskunst tentoongesteld worden, kortom: hedendaagse kunst die inspireert, verbaast, verrukt en fascineert.

Op deze Fair wordt ook aandacht besteed aan wereldburgers die met veel minder luxe moeten leven. Stichting Bintang uit Roermond promoot het project Kokos coöperatie. In samenwerking met Stichting Harapan Sumba Indonesia heeft dit project als doel de leefomstandigheden van de bewoners te verbeteren.

Op de Fair worden de laatste primeurs in auto's geshowd; de vernieuwe C-klasse Estate van Mercedes, BMW's nieuwe cabriolet en de nieuwste uitvoering van de Jeep Grand Cherokee.
Franssen auto's biedt een exclusieve selectie van top occasions bestaande uit onder andere Ferarri en Porsche.
Niet alleen op het gebied van bolides zijn de laatste innovaties te bewonderen, op het gebied van beeld en geluid worden drie baanbrekende Loewe Connect-flatscreens getoond.
Deze drie Loewe Connect-types bieden aansluitmogelijkheden voor pc's en laptops via USB, Ethernet of draadloos, maar ook digitale fotocamera's en camcorders, HD- en BluRay-dvd-spelers, spelcomputers en MP3-spelers zijn direct aan de televisie te koppelen.

Lifestyle en Trends brengt welzijn op exclusief en toonaangevend niveau. Het segment wellness is onder andere vertegenwoordigd door een gerenommeerde huidkliniek en een wellnesscentrum. Op fashiongebied toont het Amsterdamse toonaangevende modemerk La Dress van Simone van Trojen middels een static show haar stijlvolle en tijdloze collectie jurken. In een inspirerende omgeving worden alle facetten op luxe woongebied getoond: design meubelen, tuinarchitectuur- en meubels, luxe spa's, een tropisch plantenterras en exclusief vastgoed. Ook luxe, op maat gemaakte reizen, mode voor honden enzovoort.

Culinaire fijnpoevers kunnen een bezoek aan de Fair combineren met verwennerijen gepresenteerd door chefkok Gregory Bodegom van Landgoed Kasteel Daelenbroeck.
Ook zijn de ladies van Chocolate Girl aanwezig; chocoladefonteinen met een prikkelende sensatie van vers fruit, lange vingers, soesjes en marshmallows, omhuld met overheerlijke vloeibare Belgische chocolade.

Lifestyle en Trends verheugt zich in toenemende belangstelling. De toonaangevende Limburgse glossy Chapeau! besteedt onder andere middels Limbourgois aandacht aan de Fair. Diverse landelijke glossy's zijn geïnteresseerd en hebben BN-ers Kristina Bosilovic en Jennifer van der Valk op de bezoekerslijst geplaatst (onder andere Talkies, Hide and Chic).

De organisatie, Arte Beau, kijkt uit naar een groeiend en groots Lifestyle en Trends 2008, Lifestyle en Trends 2008 is de toonaangevende Fair op dit lifestylegebied in Limburg en ver daarbuiten; een bezoek met proeven, beleven en genieten op topniveau is een aanrader!

Fair info: Lifestyle en Trends 2008
Locatie: Landgoed Kasteel Daelenbroeck in Herkenbosch
Datum en openingstijden: Zaterdag 15 maart: 12:00 uur - 19:00 uur
Zondag 16 maart: 10:00 uur -18:00 uur
Toegang: E 7,50 per persoon
Parkeren gratis, kinderen tot 12 jaar gratis
Organisatie: Arte Beau: +31-(0) 475-404133/+31(0) 6-50218022
Informatie: www.lifestyleentrends.nl
E-mail: artebeau@gmail.com

---

Noot voor de redactie/

Ingezonden persbericht