Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Breda, 15 maart 2008

BREDA, 15 maart 2008

49-jarige man door het lint

BREDA: Een 49-jarige inwoner van Breda was vrijdagmiddag tijdens een gesprek bij de GGZ aan de Baronielaan behoorlijk door het lint gegaan tegen een medewerker van de instelling. Toen de man echt bedreigend werd in de richting van de medewerkers is de politie gebeld die de man heeft aangehouden. De man is in verzekering gesteld. Tegen hem zal proces-verbaal worden opgemaakt.

Inbrekers op heterdaad aangehouden

ETTEN-LEUR: Een getuige had vrijdagavond rond 19.30 uur gezien dat er werd ingebroken in een woning aan de Achter de Molen. De politie kon na een kleine zoektocht onder de bosschages een tweetal mannen aanhouden. Één van de mannes was in het bezit van gestolen waar die afkomstig bleek te zijn uit de woning aan de Achter de Molen. De daders, een 15-jarige inwoner van Tilburg en een 34-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, zijn in verzekering gesteld. De politie gaat onderzoeken of de daders in verband gebracht kunnen worden met meerdere gepleegde inbraken. De auto waarin het tweetal reed is voor sporenonderzoek overgebracht naar het politiebureau.

2 aanhoudingen tijdens rustige horecanacht

BREDA: Veel publiek maar een rustige nacht voor de politie tijdens de horecanacht van vrijdag op zaterdag. In totaal heeft de politie 2 aanhoudingen verricht voor diefstal en het rijden onder invloed. 1 persoon is bekeurd voor wildplassen.

Verdachten lopen tegen lamp na diefstal brommer

BREDA: De politie zag in de nacht van vrijdag op zaterdag twee personen rijden op een bromfiets op de Nieuwe Boschstraat. Bij controle bleek de bromfiets te zijn gestolen. De bestuurder, een 19-jarige inwoner van Breda en de passagier, een 14-jarige inwoner van Breda, zijn aangehouden en ingesloten. Het tweetal zal worden gehoord voor diefstal cq. heling van de bromfiets.

Auteur: Nicolette Bovenhorst