Nieuw op Marinapark Volendam


Wellnesscentrum Beautique Elegance

VOLENDAM, 20080314 -- Aan de boorden van het IJsselmeer, midden in het gezellige Roompot Marinapark Volendam, is Beautique Elegance een oase van rust en ontspanning. Een sfeervol ingericht wellnesscentrum, waar u een keuze kunt maken uit een breed aanbod van lichaamsverzorgende activiteiten. In dit splinternieuwe instituut treft u vier ruime behandelkamers, waaronder één duo-kamer. Hierin kunt u zich gezellig met z'n tweeën tegelijk laten vertroetelen. Na afloop van uw behandeling wordt u door uw gastvrouw voorzien van een heerlijk kopje kruidenthee en kunt u een nog kijkje nemen in de boetiek, waar een scala aan huidverbeterende producten staat uitgestald.

Open huis

Op zaterdag 15 maart a.s. opent Beautique Elegance, na vele maanden van voorbereiding, haar deuren. Iedereen is van harte welkom om tussen 10.00 en 17.00 uur een kijkje te komen nemen in dit fraaie wellnesscentrum, waar persoonlijke verzorging en ontspanning centraal zullen staan. Op deze feestelijke dag worden er rondleidingen gegeven door het pand. Door middel van diverse demonstraties kan men een goede indruk krijgen van de totale dienstverlening van Beautique Elegance. Er worden leuke cadeautjes uitgedeeld, er zijn leuke prijzen te winnen en er kan direct gebruik gemaakt worden van de vele openingsaanbiedingen. Het wordt letterlijk en figuurlijk een knappe dag.

Kijk voor meer informatie over dit gloednieuwe wellnesscentrum op www.wellness-volendam.nl en op www.roompotparken.nl/parken/marinaparkvolendam





Ingezonden persbericht