Gemeente Barneveld


Helpt u een handje mee op zaterdag 15 maart, de Landelijke Opschoondag?

Via uw wijkplatform kunt u zich aanmelden als vrijwilliger om op zaterdag 15 maart tussen 14.00 en 16.00 uur zwerfafval te prikken in uw eigen wijk. Vanaf 16.00 uur bent u van harte welkom op Milieustraat Otelaar aan de Otelaarseweg 9. Daar vindt een gezellige afsluiting plaats met een hapje en een drankje en is er voor iedereen een aardigheidje als blijk van waardering. Natuurlijk kunt u ook met uw kinderen meedoen, voor materialen als prikstokken, handschoenen, vuilniszakken en veiligheidshesjes wordt gezorgd.

Gezamenlijk werken aan een schonere wijk, hiermee geeft u een signaal af dat afval niet thuis hoort op straat! Bijna alle basisschoolleerlingen van de groepen 7 en 8 in de gemeente Barneveld hebben lessen over afval gevolgd in het najaar van 2007 met onder andere een excursie naar Biologisch Centrum 't Koetshuis.

Helpt u een handje mee? De volgende wijkplatforms doen mee, via het e-mailadres kunt u zich aanmelden. Geef uw naam door aan de contactpersoon van uw wijkplatform, voor 8 maart, dan zorgt hij of zij voor de materialen en de afspraken waar te beginnen:

De Glind
Wijkplatform De Glind: besselaarschool@solcon.nl of info@pbsdeglind.nl

Voorthuizen
Wijkplatform Hamburgerstraat e.o.: theo-marijke.pijl@tele2.nl

Barneveld
Wijkplatform Zuid III: wijkplatform@upcmail.nl
Wijkplatform Barneveld-Centrum: gjbouw@kliksafe.nl

Staat uw wijkplatform er niet bij? Kijk op de website www.barneveld.nl of het wijkplatform zich aangemeld heeft, daar vindt u de laatste stand van zaken!

Voor meer informatie over de Opschoondag Gemeente Barneveld: Schoon! kunt u terecht op www.barneveld.nl of
www.samenwerkenaaneenschonernederland.nl
Mutatiedatum 22/02/2008