Ingezonden persbericht


Persbericht

Lente uitgave: 'Voel je lekker in je vel met Sonja'

Uniek boek van Sonja Bakker en Miss Etam

Zoetermeer, 12 maart 2008 - Vanaf zaterdag 15 maart komt er een nieuw boek van Sonja Bakker en Miss Etam uit: 'Voel je lekker in je vel met Sonja!'. Dit boek is een unieke voorjaarsuitgave en is tot stand gekomen in samenwerking met Miss Etam. Er staan niet alleen gezonde lenterecepten in, maar er is ook veel aandacht voor mode en stylingtips. Dé ingrediënten die ervoor zorgen dat je je lekker in je vel voelt! Dit boek is exclusief verkrijgbaar in de meer dan 125 filialen van Miss Etam. Niet alleen het boek, maar ook alle kleding uit het boek is verkrijgbaar bij Miss Etam. De klant herkent deze kleding aan het label 'Sonja's Keuze'.

Zowel Sonja Bakker als verkoopdirecteur Robert Herbermann van Miss Etam heeft hoge verwachtingen van deze samenwerking. Sonja Bakker: 'Dit boek is anders dan mensen van mij gewend zijn. Er staan niet alleen gezonde recepten in, maar er is ook veel aandacht voor mode. Ik ben gek op kleding en winkelen en vond het leuk nu ook eens met iets anders bezig te zijn dan alleen maar met eten. Het is een boek waarin gezond eten en lekker genieten centraal staan. Ik ben heel enthousiast over het eindresultaat.'

Robert Herbermann, verkoopdirecteur bij Miss Etam: 'We hebben voor deze samenwerking gekozen, omdat Sonja Bakker steeds meer haar aandacht heeft verlegd van afslanken naar gezond leven in het algemeen. In het gezond leven en lekker genieten ligt ook de basis van onze samenwerking. 'Genieten' is voor Miss Etam een belangrijk thema. Onder genieten verstaan wij ook leuke mode. We zijn trots dat wij dit bijzondere boek met Sonja Bakker hebben kunnen ontwikkelen en aan alle vrouwen in Nederland kunnen aanbieden.'

Samenwerking
In het boek krijgt de lezer naast vele gezonde lenterecepten ook een kijkje in de kledingkast van Sonja Bakker. Ook ondergingen vier vrouwen een complete metamorfose en showen zij de nieuwste voorjaarsmode. Bovendien staan er in dit boek veel praktische tips over het dragen van kleding en de modetrends van dit voorjaar.

Zowel het boek als de kleding is ook via de webshop van Miss Etam op wehkamp.nl te koop. Het boek kost ¤ 14,95. De komende maandden zullen meerdere acties op touw worden gezet.

/

Noot voor de redactie -