Gaarkitchen opent haar deuren


LEIDEN, 20080309 -- Zaterdag 15 maart 2008 gaan de deuren open van Gaarkitchen. Een uniek en gewaagd concept in het centrum van Leiden, waar nieuwe producten ontdekt kunnen worden en waar kunst en cola light samenkomen.

Van sneakers tot kunst, van arttoys tot longsboards met exclusiviteit als sleutelwoord. Merken als Buutvrij, Panuu (sample collectie), Venour, Your cup of tea, Weak become hero's, en Girls love dj's zullen exclusieve items ophangen en sneaker customizers plaatsen hun creaties op de laatste actuele sneakers. Dus sneakers die niemand anders heeft, vind je in Gaarkitchen.

Gaarkitchen is ook het atelier en expositie ruimte van kunstenaar Gaby. Gaby's paintings, geïnspireerd op bekende iconen, sneakers en ipods, zijn er te bewonderen dan wel te kopen. Ook kun je de kunstenaar zien zwoegen aan zijn nieuwste werken, waarbij hij zijn verf vermengt met zijn favoriete drankje cola light.

Gaarkitchen bevat dus alle ingrediënten voor mensen die eens wat anders willen. De winkel bevindt zich op de Breestraat 119 te Leiden, in de kelder van Halte 119 en is geopend van donderdag tot en met zaterdag van 10.30 tot 17.00 uur, inclusief koopzondag en donderdag tot 21.00 uur. Kom gezellig langs voor limited sneakers, shirts, cola light en sla meteen een nieuw kunstwerk aan de haak!





Ingezonden persbericht