Warchild


Darts4life,wat is dat? Een groot darttoernooi ten behoeve van War Child!
Op 16 maart 2008 zal dit spektakel plaatsvinden in Partycentrum de Nieuwe Schans te Rozenburg. De organisatie van Darts4Life wil met dit toernooi proberen een zo groot mogelijke donatie voor War Child in te zamelen. Darts4life organiseert hiertoe een grote loterij met mooie prijzen, maakt het complete inschrijfgeld over naar War Child, én laat het toernooi sponsoren door verschillende bedrijven en particulieren. Er komen bekende dartsspeler en de finales zullen worden gecalled door niemand minder dan de mastercaller van het WK Darts, Ron van den Berg.

Darts4life wil dit toernooi tot een groot succes maken, en daarmee zoveel mogelijk oorlogskinderen helpen. Daarbij hebben zij jouw hulp nodig! Dus heb je zin om op 16 maart 2008 een potje te komen darten voor War Child, dan ben je van harte welkom. Het is mogelijk een donatie te geven op de dag zelf, maar u kunt ook al eerder een donatie storten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de organisatie van Darts4Life, via mail: info@darts4life.nl of bellen naar Marco Voss 06-53280010.
Neem ook eens een kijkje op www.darts4life.nl en laat een berichtje achter in het gastenboek.

Wil je ook een evenement ten gunste van War Child organiseren? ga dan naar de actiepagina voor actie ideeen, of meld jouw actie meteen aan via het aanmeldformulier.