TNT Post en eBay.nl: unieke veiling voor het World Food Programme

12/03/2008 10:30

TNT Post

TNT Post en eBay.nl organiseren unieke
veiling voor het World Food Programme

DEN HAAG, 12 MAART 2008 - TNT Post en eBay.nl starten aanstaande zondag 16 maart om 21.00 uur een online veiling voor het World Food Programme (WFP). Een week lang kunnen liefhebbers bieden op unieke voorwerpen die zijn ingebracht door onder andere ABN AMRO, Tele2, SBS6, theater Carré, Nyenrode Business Universiteit en TNT Post. De opbrengst van de veiling gaat naar het WFP schoolvoedselprogramma in Malawi. Gratis inschrijven voor de veiling kan via www.tntpost.nl/ebay.

eBay.nl zet zich voor deze veiling belangeloos in en maakt per ingeschreven bieder drie euro over aan het WFP. De ingebrachte veilingstukken zijn afkomstig van relaties van TNT Post en natuurlijk van TNT Post zelf. Enkele voorbeelden: sportclinics en gesigneerde kleding van topsporters, zeldzame postzegels, kunstwerken, een gesigneerde lepel van Uri Geller, luxe VIP-arrangementen en coachingsessies door een hoogleraar van Nyenrode Business Universiteit.

Voetbalfans opgelet!
Heb je je altijd al een topvoetballer gewaand? Dat kan nu echt met de schoenen van Totti of een officieel Ajax-shirt gesigneerd door de voltallige selectie. Maar langs de lijn aanmoedigen in stijl kan natuurlijk ook, want je kunt bieden op bijwonen van een VIP arrangement voor een thuiswedstrijd van Ajax.

Tennisliefhebbers opgelet!
Bied mee en maak kans op een clinic van Jan Siemerink of John van Lottum.

Golfliefhebbers opgelet!
Bied mee en maak kans op een VIP arrangement voor twee personen voor de KLM Open Finaledag. Kijk de kunst af van de pro's en ga zelf aan de slag met een putter gesigneerd door niemand minder dan Bernhard Langer.

Hockeyliefhebbers opgelet!
Bied mee en maak kans op een clinic van 's werelds beste hockeyer Teun de Nooijer en steel de show op het hockeyveld.

Kunst- en cultuurliefhebbers opgelet!
Grijp je kans en bied op een schilderij van Monique Turk, een exclusief VIP arrangement voor vier personen voor de Europese première van dansspektakel Burn de Floor, gesigneerde boeken en zelfs een boottocht in de Biesbosch.

Filatelisten opgelet!
Tijdens de veiling kunt u bieden op unieke verzilverde postzegels, 's werelds grootste postzegel maar ook een unieke 'postzegelschaal'

Wat doet het WFP?
TNT is sinds 2002 partner van het World Food Programme. Het WFP is onderdeel van de Verenigde Naties en de grootste organisatie op het gebied van humanitaire hulpverlening. Elk jaar levert het WFP voedselhulp in meer dan 80 landen, aan ongeveer 90 miljoen mensen, waarvan meer dan de helft kinderen.

Eén van de projecten van het WFP is het schoolvoedselprogramma. Dit project zorgt er voor dat kinderen naar school kunnen en daar iedere dag een voedzame maaltijd krijgen. Het kost slechts 25 euro per jaar om een kind dagelijks een maaltijd op school te geven.

Voor meer informatie over het WFP kunt u terecht op www.wfp.org.

http://www.tntpost.nl/ebay