Gemeente Anna Paulowna

Overheid.nl

B&W Anna Paulowna naar Rob de Nijs

Het management van Rob de Nijs heeft burgemeester en wethouders van de gemeente Anna Paulowna en enkele inwoners uit Wieringerwaard uitgenodigd voor het jubileum-gala van Rob de Nijs. Dat gala is op zondagavond 16 maart in Carré en wordt vanaf 20.00 uur rechtstreeks op Radio 2 (en later op TV) uitgezonden.

Rob de Nijs, Wieringerwaard, CD single 2008 'Wieringerwaard' nieuwe single

Rob de Nijs zingt met begeleiding van het Metropool Orkest een bloemlezing uit zijn 45-jarige carrière en zijn nieuwe album 'Chansons'. Na afloop van het concert zal burgemeester Pennink met een bos tulpen het podium betreden en Rob feliciteren met zijn jubileum en zijn nieuwe album. Hij zal Rob de Nijs tevens uitnodigen met de bloemendagen naar Anna Paulowna en Wieringerwaard te komen om de tulp 'Rob de Nijs' te dopen. Daarna zal de zanger als toegift zijn nieuwe single 'Wieringerwaard' ten gehore brengen.

Rob de Nijs 45 toerenplaatje uit 1966 'Anna Paulowna'

Rob de Nijs zong in 1966 zijn eerste top-veertig hit 'Anna Paulowna'. De release van het lied 'Wieringerwaard' is een uitgelezen moment om de gemeente Anna Paulowna en haar producten naar buiten uit te dragen. Bollenveredelaar Jan Lighthart (J.C. de Leeuwweg) stelde een nog te vernoemen tulp ter beschikking. Na afloop van het concert zal het college haar opwachting maken in de VIP-ruimte van Carré, waar ook de regionale en landelijke media aanwezig zullen zijn.