BNN

Credits: Kippa

PERSBERICHT

Hilversum, 21 februari 2008

WAT WEET NEDERLAND OVER SEKS EN DRUGS?

TEST JE KENNIS IN DE ENIGE ECHTE SPUITEN EN SLIKKEN TEST

Na vijf seizoenen Spuiten en Slikken maken Sophie en Filemon de balans op: wat weet Nederland nou echt van seks en drugs? Test je kennis in de enige echte Spuiten en Slikken Test. Wat is bijvoorbeeld een bukkake? En van welke beruchte dictator is het bekend dat hij regelmatig een shot speed nam? De Spuiten en Slikken Test wordt zondag 16 maart van 22.30 uur tot 23.55 uur uitgezonden bij BNN op 3.

De test is verdeeld in totaal vijf categorieën: Bolletjes & de bijtjes , Uit grootmoeders doos , Fabels & de feitjes , Vet heftig en Over de grens . Elke categorie wordt uitgelegd door BNN-presentatoren Nicolette Kluijver en Dennis Storm. De vragen worden ondersteund door een leuk, ranzig of grappig fragment uit Spuiten en Slikken. En door bizarre optredens in de studio zoals bondage of de trippende werking van reptielen.

De trouwe kijkers, de ouders, de kinkies, de spuiters en slikkers en de babes vormen de publieksgroepen die de test in de studio maken. Jamai, Boris van der Ham, Lange Frans, Suzanne Klemann, Sebastiaan Labrie, Jennifer Hoffman en Kelly zijn de BN-ers die het aandurven om hun seks- en drugskennis te testen.

De Spuiten en Slikken Test is ook via (digitale) televisie spelen. Kijkers kunnen daarvoor de rode, groene, gele en blauwe knop op de afstandbediening gebruiken. Na afloop van de test ziet de kijker zijn of haar eigen score op het beeldscherm verschijnen. Dit geldt alleen voor abonnees met een digitaal televisie abonnement van kabelexploitant UPC.