Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Zondag 16 maart 2008
14:30 uur
Lindenbergtheater
Ridderstraat 23
6511 TM Nijmegen
Kaartjes: E 7
024 - 327 37 37

Op de Geest speelt 'the Battle'

Theatersport nieuwe vorm in Lindenbergtheater

Zondag 16 maart speelt de Nederlands Kampioen Theatersport Op de Geest om 14:30 uur 'the battle' in het Lindenbergtheater in Nijmegen. The Battle is een nieuwe vorm van theatersport geinspireerd op Ruud Gullit.

Twee teams van vier spelers improviseren scènes op basis van suggesties van het publiek. Nieuw is dat elk team een eigen coach of regisseur heft die ook meespeelt in de scènes. Vergelijk het maar met Ruud Gullit die bij Chelsea in Engeland een wedstrijd coachte, maar ook kon invallen als dat nodig was.

Ook de presentatie is in handen van de coaches. Omdat ze beiden dingen naar de gunsten van het publiek, zal de strijd hoog oplaaien. Vandaar de naam van de voorstelling 'Theatersport: The Battle.

Theatersportvereniging Op de Geest vernieuwt. Vanaf dit voorjaar zal elke voorstelling een feestje worden. Op 16 maart 'Theatersport: The Battle', op 6 april Kindertheatersport, op 20 april een benefietvoorstelling voor de Roparun, op 16 mei een 'Filmvoorsteling'. De seizoensafsluiter op 20 juni is nog een verassing.

Vanaf volgend seizoen speelt Op de Geest op de zaterdagavond afwisselend een theatersportvoorstelling en een andere improvisatievoorstelling.

Een kaartje kost E 7. Reserveren kan bij het Lindenberg Theater : tel. 024 - 327 37 37. Iedereen die op de hoogte wil blijven van de speeldata van Op de Geest kan zich inschrijven voor de Op de Geest Mailinglist via : www.opdegeest.nl.

--------
Meer informatie over Op de Geest: Martijn Gerritsen 06 - 51 53 48 17


---- --