Ingezonden persbericht


Amersfoort, 7 maart 2008

Boersma Sport spint mee voor Villa Joep

Zondag 16 maart vindt in heel Nederland het VES "Spin for Life" Event plaats. In Amersfoort neemt Boersma Sport deel aan dit evenement. De Spinning Marathon duurt van 10 uur tot 15 uur. Petra de Bruin, oud wereldkampioene wielrennen op de weg en sportvrouw van het jaar 1979, verleent haar medewerking.

De hoofdactiviteit is indoor cycling ook wel "spinning" genoemd. Dit is een groepsles fietsen op muziek. Spinning is de laatste jaren de snelst groeiende trend in fitnessland. Naast Spinning zijn er nog meer activiteiten bij Boersma Sport. Zo zal er een workshop fietsonderhoud gegeven worden, waarin u leert hoe u het best uw racefiets kunt onderhouden. In de fitnesszaal wordt er een roeiwedstrijd georganiseerd en er zijn verschillende demonstraties van groepslessen die Boersma Sport aanbiedt. Ook is er vanaf 12 uur de mogelijkheid voor een ontspannende massage, tegen een kleine vergoeding.

De opbrengst van de Spinning Marathon is geheel bestemd voor Villa Joep. Villa Joep richt zich op het bestrijden van neuroblastoom kanker bij kinderen. Een ambassadeur van Villa Joep zal bij Boersma Sport aanwezig zijn om u verder te informeren over Villa Joep.

Leden en niet leden van Boersma Sport worden hierbij uitgenodigd mee te doen en ook bedrijven in de regio zijn van harte welkom. Meer informatie is te verkrijgen via , info@boersmasport.nl, www.boersmasport.nl, of 033 - 475 77 17.Ingezonden persbericht