Politie Zeeland


---


Z-505-2008. Man aangehouden in Terneuzen
Politie zeeland heeft zaterdag in een horecagelegenheid aan de Nieuwstraat om 20.15 uur in Terneuzen een man aangehouden.
Rond 20.00 uur ontstond een woordenwisseling tussen een 37-jarige Belg en een bezoeker van de horecagelegenheid. De 37-jarige Belg trok hierop een mes en bedreigde de man hiermee. De Belg gaf hierna zijn twee honden het commando "attack" waarop de honden aanvielen en een 38-jarige man, die naast de bezoeker van de horecagelegenheid zat waarmee de Belg een woordenwisseling had, in zijn bovenbeen beten.
De Belg is door de politie aangehouden en ingesloten.
De 38-jarige man heeft zijn verwonding bij de huisartsenpost laten behandelen.

Z-506-2008. Aanhoudingen in Terneuzen
Politie Zeeland heeft zondag om 02.09 uur 04.20 uur twee personen aangehouden in de Nieuwstraat in Terneuzen
Een 17-jarige jongen uit Terneuzen gooide met een reclamebord en is hiervoor aangehouden.
Een 20-jarige man, eveneens afkomstig uit Terneuzen, trapte tegen een surveillancebus van de politie en is ook aangehouden.

W-507-2008. Gewonde bij aanrijding in Westkapelle
Zaterdag om 19.25 uur heeft op de Zeedijk in Westkapelle en aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto's.
Een 19-jarige bestuurder uit Vlissingen wilde linksaf slaan en verleende geen voorrang aan de hem op dezelfde weg tegemoetkomende 37-jarige bestuurder uit Middelburg.
Bij beide bestuurders zijn nekklachten ontstaan tijdens het ongeval. De personenauto's zijn allebei beschadigd.

O-508-2008. Auto over de kop door overstekend dier
Zaterdag rond 19.30 uur is een bestuurder van een bedrijfsauto van de weg geraakt door een overstekend dier op de Deltaweg in Goes.
De 46-jarige bestuurder uit Vlissingen remde vanwege een overstekend dier, sloeg over de kop en kwam in de berm terecht. De bestuurder bleef ongedeerd maar de auto is total loss.

O-509-2008. Vier mannen aangehouden in Goes
Politie Zeeland heeft zaterdag even voor 23.00 uur vier mannen aangehouden op de Grote Markt in Goes wegens openlijke geweldpleging.
De vier, variërend in leeftijd van 23 tot 28 jaar en waarvan er drie afkomstig zijn uit Arnemuiden en een uit Goes, waren betrokken bij een vechtpartij.
Allen zijn ingesloten in Torentijd.
De politie heeft de zaak in onderzoek.

O-510-2008. Inbreker aangehouden in Goes
Politie Zeeland heeft zondag om 04.55 uur een man aangehouden in de Rooseveltlaan in Goes op verdenking van diefstal.
Tussen 04.30 uur en 04.40 uur was ingebroken in een woning aan de van Hogendorplaan in Goes. Doordat het alarm afging makte de dief zich uit de voeten met een geldkistje met daarin enkele tientallen Euro's.
Even later is de 18-jarige inbreker uit Goes, die rondfietste in de omgeving van de inbraak, aangehouden. Hij bleek in het bezit van het gestolen geldkistje.

Politie Zeeland