Rijden onder invloed

Rosmalen/Uden/Mill, 16-03-2008

Rosmalen- De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag op de Graafsebaan een 40-jarige man uit Heeswijk-Dinther aangehouden voor rijden onder invloed. De man reed in zijn auto en viel op omdat zijn rechter voorband aan flarden was gereden. De man bleek ruim drie keer zoveel gedronken te hebben als toegestaan is. Zijn rijbewijs is ingevorderd, hij kreeg een rijverbod en een proces-verbaal.

Uden- De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag op de Bitswijk een 44-jarige Udenaar aangehouden. Tijdens een verkeerscontrole bekende de man aan agenten dat hij zonder geldig rijbewijs rondreed en dat hij teveel gedronken had. Agenten zagen dat de man onvast ter been was, en dat hij naar alcohol rook. De man weigerde mee te werken aan een blaastest. Op het politiebureau bleek dat het rijbewijs van de man al sinds oktober vorig jaar is ingevorderd. Hij is ingesloten.

Mill- Een 22-jarige man uit Mill is in de nacht van zaterdag op zondag aangehouden in de Spoorstraat. De man viel op omdat hij zonder helm op zijn bromfiets reed. Bovendien had de brommer geen kenteken en geen verlichting. De man werd gecontroleerd en bleek ruim drie keer zoveel gedronken te hebben als wettelijk is toegestaan. Zijn rijbewijs is ingevorderd, hij kreeg een rijverbod en er wordt proces-verbaal tegen hem opgemaakt.