Gemeente DongenGemeentelijke Oorkonde voor mevrouw De Kort-Bakx

Op zondag 16 maart reikt wethouder Piet Panis een gemeentelijke oorkonde uit aan mevrouw A.M. de Kort-Bakx. Zij ontvangt de oorkonde als blijk van waardering voor haar bijzondere verdiensten voor onder andere wandelsportvereniging W.I.K.

Mevrouw Anny de Kort is al 50 jaar lid van wandelsportvereniging W.I.K. waar ze al 22 jaar deel uitmaakt van het bestuur in de rol van secretaresse. Met haar werkzaamheden voor het secretariaat zorgt ze er bijvoorbeeld voor dat de leden op de hoogte worden gehouden van de georganiseerde wandeltochten en andere leuke activiteiten.

Stichting Avondvierdaagse
Naast bovengenoemde activiteiten doet mevrouw De Kort ook al 32 jaar vrijwilligerswerk voor de Stichting Avondvierdaagse. En ook bij deze stichting vervult ze al 18 jaar een bestuursfunctie. Daarnaast verzorgt ze onder andere de inschrijvingen van de deelnemers bij de startkraam én de medailles bij de afsluiting van de vierdaagse.

C.V. Appetjoek
En alsof dat alles nog niet genoeg is, is mevrouw De Kort ook nog lid van carnavalsvereniging Appetjoek. Voor deze vereniging verzorgt ze de kleding én versnaperingen voor de deelnemers aan de optocht.

Kortom, een gemeentelijke oorkonde voor deze bezige bij is hier zeker op zijn plaats!