Ingezonden persbericht


Zaterdag: 'hardenberg swingt'Hardenberg -, Het muziekevenement 'Hardenberg Swingt', waarbij verschillende Hardenbergse horecabedrijven de handen ineenslaan en zorgen voor een meer dan perfecte uitgaansavond, is er aanstaande zaterdag (22-03) weer. Een zeer speciale editie want Hardenberg gaat een hele lange avond terug in de tijd.

Vier fantastische bands en acts komen zaterdag naar Hardenberg. In Rockcafé 'Sevens' staat de bluesrock-coverband NUTS, bekend in de regio. NUTS speelt het steviger werk met veel bekende covers en de band past naadloos in het uitgaansleven van Hardenberg. In Grand Café 'Den Herdenbergher' staat de 10-mans classicband CELEBRATION inclusief blazerssectie en zangers met alle grote discohits uit de jaren 70 & 80. In café 'The Pub' werkt de bekende rock-coverband ON THE COVER uit Balkbrug e.o. Hebben al veel succesvolle optredens in de regio achter de rug en steeds werd het een superfeest ondermeer door hun stevige rock-covers. Tenslotte café bar 'Old Inn'. Daar staat de bekendste van allemaal: 'ARMAND'. Sinds the sixties achtervolgd door zijn hit 'Ben ik te min' maar ook begiftigd met een waanzinnige dosis humor. Armand moet je eens gezien hebben. Wietwolken included!

Hardenberg Swingt start zaterdag om 22.00 uur en de entree (passe-partout) is 7 euro en is bij alle deelnemende bedrijven verkrijgbaar.

Einde Persbericht

Noot voor de redactie /