Concept Canadese touroperator slaat aan in Nederland


CALGARY, 20080316 -- Het door de Canadese touroperator DutchWolf Tours Inc. in 2006 ontwikkelde concept van kleinschalige busreizen blijkt bij haar doelgroep in Nederland (50-plussers) bijzonder gewild.

Andere manier van reizen

Het jonge en ambitieuze bedrijf kan terugkijken op een uitstekend verlopen seizoen met zeer tevreden clienten welke met name roemen over het persoonlijke tintje, de flexibiliteit en de rustige en ontspannen manier van reizen.
DutchWolf Tours organiseert busreizen met luxe minibusjes tussen Calgary en Vancouver met maximaal 8 deelnemers per reis waarbij wordt overnacht in accommodaties of resorts van 3.5 tot 4 sterren.
Tijdens de Vakantiebeurs 2008 stond wederom het unieke concept van haar reizen garant voor flinke belangstelling van geinteresseerden, aldus Jacqueline Storz, mede-eigenaar van de onderneming.
Jacqueline, zelf geen onbekende in de (zaken)reiswereld met zo'n 19 jaar ervaring, is duidelijk trots op "haar" bedrijf.

Ontwikkelingen

De deelname aan de Vakantiebeurs 2008 heeft tevens geresulteerd in samenwerking met de Nederlandse Canada-specialist GoCanada welke enthousiast is over de unieke reizen welke DutchWolf Tours aanbiedt.
GoCanada zal de reizen inclusief vliegreis gaan aanbieden.

Met ingang van het winterseizoen 2008/2009 zullen de "Canadese Nederlanders" ook een winterprogramma introduceren volgens hetzelfde concept als haar zomerreizen.

Media Contact : Jacqueline Storz
DutchWolf Tours Inc.
Tel/Fax : +1 403 454 2824
Email : info@dutchwolftours.com
Web : www.dutchwolftours.com

DutchWolf Tours Inc.