Vergelijk-Mobielinternet.nl maakt markt mobiel internet transparant


Een nieuwe vergelijker voor internet op mobiele telefoons

ALKMAAR, 20080316 -- Vergelijk-mobielinternet.nl is een nieuwe website in Nederland die een volledig en actueel aanbod van alle mobiele internet providers toont. Via Vergelijk-mobielinternet.nl kan iedereen eenvoudig en snel zien wie de goedkoopste of juist snelste aanbieder van mobiel internet voor een GSM / Smartphone / Mobiele telefoon is. Hiermee is Vergelijk-mobielinternet.nl de pionier in Nederland.

"Tegenwoordig zijn er steeds meer reclames over mobiel internet voor mobiele telefoons. De een pretendeert nog goedkoper dan de ander te zijn, maar wanneer ik dit op internet wilde terugzoeken belandde ik vaak in een oerwoud van advertenties en aanbiedingen", aldus de oprichter van Vergelijk-mobielinternet.nl.

Vanuit deze gedachte is (de reclamevrije) website Vergelijk-mobielinternet.nl opgericht. Vergelijk-mobielinternet.nl is een onafhankelijke vergelijker die deze markt inzichtelijk maakt. Met behulp van Web 2.0 technieken, kan elke bezoeker mobiel internet aanbieders sorteren op prijs, downloadsnelheid of juist datalimiet.

Vergelijk-mobielinternet.nl is vanaf heden te bereiken via www.vergelijk-mobielinternet.nl.





Vergelijk Mobiel Internet